Συλλυπητήρια προέδρου ΚΕΔΕ για τα θύματα του σεισμού στην Ιταλία
Αυτοδιοίκηση

Συλλυπητήρια προέδρου ΚΕΔΕ για τα θύματα του σεισμού στην Ιταλία

Τη συμπαράσταση της ελληνικής Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τα ειλικρινή συλλυπητήρια εξέφρασε με επιστολή του ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης στον δήμαρχο του χωριού Αματρίτσε, Σέρτζιο Πιρότσι, που θρηνεί τα θύματα και τους αγνοούμενους από τον φονικό σεισμό που έπληξε σήμερα, Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016, την περιοχή της κεντρικής Ιταλίας.

«Η σκέψη όλων μας», αναφέρει στην επιστολή του ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, «είναι στις οικογένειες των θυμάτων και των αγνοουμένωνΤην οδύνη μας μεγεθύνει το γεγονός ότι παραδοσιακά, οι Έλληνες έχουμε πολύ ισχυρούς δεσμούς φιλίας κι  αγάπης με τον ιταλικό λαό».

Ο κ. Γ. Πατούλης κάνει γνωστό στον κ. Σέρτζιο Πιρότσι, ότι η Ελληνική Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι διατεθειμένη να συνδράμει σε οτιδήποτε χρειαστεί.

«Με δεδομένη την εξαιρετική συνεργασία που έχουμε αναπτύξει οι Αυτοδιοικητικές Ενώσεις των δύο χωρών», τονίζει ο κ. Πατούλης, «θα ήθελα να σας γνωρίσω ότι είμαστε στη διάθεσή σας προκειμένου να συνδράμουμε, με όσα μέσα διαθέτουμε, σε οτιδήποτε χρειαστείτε. Η Ελληνική Αυτοδιοίκηση είναι στο πλευρό σας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet