Στο «τραπέζι» το θέμα των 36.769 παιδιών που έμειναν εκτός σταθμών
Αυτοδιοίκηση

Στο «τραπέζι» το θέμα των 36.769 παιδιών που έμειναν εκτός σταθμών

Αντιπροσωπεία της ΚΕΔΕ, με επικεφαλής τον πρόεδρό της Γιώργο Πατούλη, θα συναντηθεί με τον υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτη Κουρουμπλή και την αν. υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, με αντικείμενο την αναζήτηση λύσεων για τα 36.769 των δημοτικών και βρεφονηπιακών σταθμών.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2016, στις 10:30 π.μ., στο υπουργείο Εσωτερικών.

Η ΚΕΔΕ τονίζει ότι δεν πρέπει κανένα παιδί να μείνει εκτός των δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών. Στο πλαίσιο αυτό η αντιπροσωπεία της ΚΕΔΕ υπό τον κ. Πατούλη θα προσέλθει στη συνάντηση με στόχο την εξεύρεση οριστικών και βιώσιμων λύσεων για όλα τα παιδιά που έμειναν εκτός των κοινωνικών δομών.

Η συνάντηση πραγματοποιείται κατόπιν σχετικών επιστολών που απέστειλε προς τις ηγεσίες των συναρμόδιων υπουργείων ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ με το αίτημα να εξεταστούν λύσεις για τα 36.769 παιδιά που έμειναν εκτός των κοινωνικών δομών, αλλά και να συζητηθούν όλα τα προβλήματα που έχουν προκύψει από την εφαρμογή του Προγράμματος «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» για τη σχολική χρονιά 2016-2017.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet