Στην παρουσίαση της Παραολυμπιακής Ομάδας παρέστη ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ
Αυτοδιοίκηση

Στην παρουσίαση της Παραολυμπιακής Ομάδας παρέστη ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ

Στην επίσημη παρουσίαση της Παραολυμπιακής Ομάδας Αθλητών η οποία θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο παρευρέθηκε ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος Γιώργος Παούλης.

Εκδήλωση παρουσίασης της ελληνικής παραολυμπιακής ομάδας που θα συμμετάσχει στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του ΡίοΗ εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη, αρχηγών των πολιτικών κομμάτων, δημάρχων και πλήθους κόσμου.

Ο κ. Γ. Πατούλης συνεχάρη τον πρόεδρο της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής Γ. Φουντουλάκη και σε δηλώσεις του τόνισε τα εξής:

«Οι ευχές όλων των Ελλήνων για καλή επιτυχία θα συνοδεύουν αυτούς τους άξιους αθλητές μας οι οποίοι θα μας εκπροσωπήσουν στο Ρίο, κάνοντας μας για άλλη μία φορά περήφανους.

»Η δύναμη της ψυχής τους, η απόλυτη προσήλωσή τους στα ολυμπιακά ιδεώδη, αλλά και η συνέπεια με την οποία υπηρετούν τις αρετές του αθλητισμού, αποτελούν πρότυπο για όλους μας, αλλά κυρίως για τις νεότερες γενιές.

»Ανεξάρτητα από τις επιδόσεις που θα κάνουν, αυτοί οι αθλητές είναι και θα είναι στις καρδιές μας, τα ”χρυσά” μας παιδιά.

»Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία και τους ευχαριστούμε για όλα όσα μας έχουν προσφέρει».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet