Πρόσκληση για συνάντηση από την BNI Chapter Olympus
Αυτοδιοίκηση

Πρόσκληση για συνάντηση από την BNI Chapter Olympus

Την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου, στις 07:45, θα πραγματοποιηθεί η τακτική εβδομαδιαία συνεδρίαση της επαγγελματικής ομάδας συνεργασίας BNI Chapter Olympus, στον χώρο του Ελληνο-γερμανικού Συλλόγου «Φιλαδέλφεια» (Κριεζή 64 & Μονεμβασιάς, Παράδεισος Αμαρουσίου).

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η ομάδα απαρτίζεται από επιχειρηματίες και επαγγελματίες διαφόρων κλάδων και σκοπό έχει την ανάπτυξη των εργασιών τους μέσω κοινωνικής δικτύωσης (networking) και αξιοποίησης της μεθόδου των συστάσεων (word of mouth marketing).

H BNI είναι διεθνής οργανισμός και ο μεγαλύτερος παγκοσμίως στο referral marketing. Κάθε εβδομάδα, επαγγελματίες απ΄ όλα τα επαγγέλματα συναντώνται σε 7.500 ομάδες της ΒΝΙ σε όλο τον κόσμο.

Τα μέλη της ελληνικής ομάδας BNI Olympus έχουν ήδη ανταλλάξει δουλειές που τους έχουν αποφέρει σημαντική αύξηση των εισοδημάτων τους.

Η ομάδα καλεί τους επαγγελματίες και επιχειρηματίες της περιοχής των Βορείων Προαστίων Αττικής να συμμετέχουν στη συνάντηση, να γνωρίσουν τα μέλη της και να ενημερωθούν πώς μπορούν και αυτοί να επωφεληθούν και να αυξήσουν τα αποτελέσματα της επαγγελματικής δραστηριότητάς τους, μέσα από το σύστημα της BNI.

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος και προεγγραφή οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, Ελισάβετ Τσέλιου, τηλ. 6973 699177 ή με τον κ. Θωμά Σλάμαρη, τηλ. 6973 331733.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet