Μαίνεται η κόντρα Γ. Πατούλη και Β. Βαλασόπουλου
Αυτοδιοίκηση

Μαίνεται η κόντρα Γ. Πατούλη και Β. Βαλασόπουλου

Αντιπαράθεση σε υψηλούς τόνους λαμβάνει χώρα τα τελευταία 24ωρα, μέσων συνεχών ανακοινώσεων, μεταξύ του προέδρου της ΚΕΔΕ, Γιώργου Πατούλη και του δημάρχου Ηλιούπολης, Βασίλη Βαλασόπουλου.

Η κόντρα ξεκίνησε από ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε ο δήμαρχος Ηλιούπολης και στην οποία άσκησε κριτική στον πρόεδρο της ΚΕΔΕ, με τον τελευταίο να του απαντά σε σκληρό ύψος ότι, μεταξύ άλλων, ήταν συνεργάτης του πρωθυπουργού (Γ. Παπανδρέου) που έβαλε την Ελλάδα στα μνημόνια.

Η απάντηση του κ. Γ. Πατούλη προκάλεσε την αντίδραση του κ. Βαλασόπουλου που ανταπάντησε με ανακοίνωσή του, στην οποία κάνει λόγο για «ερασιτέχνες» από τους οποίους «κινδυνεύει η Τοπική Αυτοδιοίκηση» και καλεί τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ, εάν δεν μπορεί να λύσει τα αυτοδιοικητικά προβλήματα, να παραιτηθεί.

Όπως ήταν φυσικό υπήρξε και νέα παρέμβαση από πλευράς του προέδρου της ΚΕΔΕ, που κατηγορεί τον κ. Βαλασόπουλο ότι οι προσπάθειές του στον χώρο της Αυτοδιοίκησης έχουν αποδειχθεί «καταστροφικές» και τον προειδοποιεί ότι «αν θέλει να γίνει ο “πιστολέρο” της κυβέρνησης, πλέον έχουν γνώση οι φύλακες…».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet