Εν Άστει… συνεργασία Συνδέσμου 21 ΟΤΑ & Θεάτρου Τέχνης «Κάρολος Κουν»
Αυτοδιοίκηση

Εν Άστει… συνεργασία Συνδέσμου 21 ΟΤΑ & Θεάτρου Τέχνης «Κάρολος Κουν»

Συνέντευξη Τύπου σχετικά με συνεργασία του Συνδέσμου Δήμων για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων (21 ΟΤΑ) και του Θεάτρου Τέχνης «Κάρολος Κουν», στο πλαίσιο του διετούς Προγράμματος Διαδημοτικές Πολιτιστικές Συναντήσεις «Εν Άστει», θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016, στις 11:00, στα γραφεία του Συνδέσμου (Ταϋγέτου 11, Ψυχικό).

Τη συνέντευξη θα παραχωρήσουν ο πρόεδρος του Συνδέσμου Γιώργος Κουράσης και εκπρόσωποι του Θεάτρου, ο σκηνοθέτης Κώστας Καπελώνης, η καλλιτεχνική διευθύντρια Μαριάννα Κάλμπαρη και η ηθοποιός Μάνια Παπαδημητρίου.

Μέχρι το τέλος του χρόνου έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν δύο θεατρικές παραστάσεις σε συνεργασία με το Θέατρο Τέχνης-Κάρολος Κουν. Πρόκειται για τις παραστάσεις:

  • «Αδαμαντία» του Παναγιώτη Μέντη, σε σκηνοθεσία του Κωστή Καπελώνη που θα πραγματοποιηθεί, σε συνεργασία με τον Δήμο Βριλησσίων, τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016 στο Πνευματικό Κέντρο στην αίθουσα Μουσών στα Βριλήσσια.
  • «Η ζωή είναι ωραία!» οδηγός ευδαιμονίας από τον Τσέχωφ, σε συνεργασία με τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης, που έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016 στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης.

Οι δύο παραστάσεις είναι με δωρεάν είσοδο για το κοινό.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet