Συναυλία αγάπης για το Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς «Οι Άγιοι Ανάργυροι»
Αυτοδιοίκηση

Συναυλία αγάπης για το Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς «Οι Άγιοι Ανάργυροι»

Εκδήλωση του Συλλόγου Φίλων του Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου Κηφισιάς «Οι Άγιοι Ανάργυροι» αφιερωμένη στη μεγάλη ερμηνεύτρια Βίκυ Μοσχολιού πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο Παλλάς παρουσία πλήθους κόσμου και με τη συμμετοχή πλήθους καλλιτεχνών.

Προσκεκλημένος του Συλλόγου Φίλων του Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου «Οι Άγιοι Ανάργυροι» ήταν ο πρόεδρος του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) και της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), Γιώργος Πατούλης, δήμαρχος Αμαρουσίου.

Το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων συνεργάζεται από το 2012 με τον Σύλλογο Φίλων του Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου «Οι Άγιοι Ανάργυροι» έχοντας εξυπηρετήσει περισσότερες από 4.000 γυναίκες των Δήμων – μελών του Δικτύου με δωρεάν ψηφιακές μαστογραφίες.

Ο πρόεδρος του ΕΔΔΥΠΠΥ και της ΚΕΔΕ, Γ. Πατούλης, δήμαρχος Αμαρουσίου, απηύθυνε χαιρετισμό κατά τον οποίο ευχαρίστησε την πρόεδρο του Συλλόγου κα Γρηγοροπούλου για την εξαιρετική συνεργασία και τόνισε τη σημασία της έγκαιρης και έγκυρης διάγνωσης μιας νόσου απειλητικής για την ανθρώπινη ζωή. Μεταξύ άλλων ο κ. Πατούλης ανέφερε ότι: «Είναι γνωστό ότι ο καρκίνος μαστού είναι ο πιο συχνός καρκίνος στις γυναίκες και αποτελεί την πρώτη αιτία θανάτου στις γυναίκες ηλικίας 45-60 ετών. Η πρώιμη διάγνωσή του σώζει πραγματικά ζωές. Στο πλαίσιο της κοινωνικής αλληλεγγύης είναι υποχρέωσή μας να παρέχουμε τη δυνατότητα της έγκαιρης διάγνωσης σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με τη συμβολή του Εργαστηρίου Ελληνικής Μουσικής του Δήμου Αθηναίων και τη συμμετοχή της χορωδίας Παιδική – Νεανική του Δήμου Λαυρεωτικής και με την υποστήριξη του Δήμου Αθηναίων. Όλοι οι καλλιτέχνες συμμετείχαν αφιλοκερδώς σε αυτή τη συναυλία αγάπης, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για τους σκοπούς του Συλλόγου, τη στήριξη του ογκολογικού ασθενή και κυρίως τη λειτουργία του Κέντρου Μαστού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet