Βραδιά Κινηματογραφικής Μουσικής από τον Τομέα Πολιτισμού ΕΔΔΥΠΠΥ
Αυτοδιοίκηση

Βραδιά Κινηματογραφικής Μουσικής από τον Τομέα Πολιτισμού ΕΔΔΥΠΠΥ

Με όχημα τη διαδημοτική δημιουργία, στο πλαίσιο του 1ου Πιλοτικού Προγράμματος Διαδημοτικών Δρωμένων «Οκτωβρίου – Δεκεμβρίου 2016», -παναττικής εμβέλειας-, του νεοσύστατου Τομέα Πολιτισμού του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ), ο πρόεδρος του ΕΔΔΥΠΠΥ, δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, και η εντεταλμένη σύμβουλος Πολιτισμού του ΕΔΔΥΠΠΥ και πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Σταυράκη-Πατούλη προσκαλούν στη Διαδημοτική Βραδιά Κινηματογραφικής Μουσικής. Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με τη Φιλαρμονική του Δήμου Χαλανδρίου την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016, στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης, με την υποστήριξη της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος.

Βραδιά Κινηματογραφικής Μουσικής από τον Τομέα Πολιτισμού ΕΔΔΥΠΠΥΣτην ανάδειξη των πολιτιστικών δομών των Δήμων και στη διαμόρφωση μια νέας, δυναμικής, συλλογικής στρατηγικής στον Τομέα του Πολιτισμού εκ μέρους του ΕΔΔΥΠΠΥ και της ΚΕΔΕ ο κ. Πατούλης απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα σε όλους δηλώντας τα εξής: «Συνεχίζουμε να χτίζουμε γέφυρες πολιτισμού μεταξύ των Δήμων, μέσα από όλες τις μορφές τέχνης, δίνοντας στην κοινωνία την ευκαιρία να απολαύσει πλουραλιστικά καλλιτεχνικά προγράμματα, εντελώς δωρεάν, επενδύοντας στην πολιτιστική εξωστρέφεια που έχουμε όλοι ανάγκη, ιδιαίτερα σήμερα. Με επίκεντρο τις καλλιτεχνικές ομάδες των Δήμων μας δημιουργούμε υψηλού επιπέδου δρώμενα, διευρύνοντας τους αυτοδιοικητικούς μας ορίζοντες σε πεδία γόνιμης σκέψης και αναπτυξιακής κουλτούρας».

Παράλληλα, η εντεταλμένη σύμβουλος Πολιτισμού του ΕΔΔΥΠΠΥ και πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Σταυράκη-Πατούλη καλεί κάθε ενδιαφερόμενο να ενισχύσει τη δημιουργία Πολιτισμού που εκφράζεται μέσω του ΕΔΔΥΠΠΥ τονίζοντας: «Η ανάγκη για διαδημοτική πολιτιστική διασύνδεση γίνεται καθημερινά επιτακτική, μέσα από την ίδια την κοινωνία. Αφουγκραζόμαστε τους πολίτες, προσφέροντας όσο το δυνατόν περισσότερες διεξόδους πολιτιστικής αφύπνισης και ποιοτικής ψυχαγωγίας. Με επίκεντρο τις τέχνες, τη μουσική, τον χορό και κάθε είδους καλλιτεχνική έκφραση διαμορφώνουμε δρώμενα για κάθε ηλικία χωρίς κανέναν οικονομικό περιορισμό. Αξιοποιούμε τις ιδέες, τις προτάσεις, αλλά και τη θέληση κάθε Δήμου να γίνει ο ίδιος φορέας υλοποίησης πολιτιστικών εκδηλώσεων, μέσα από το έμψυχο δυναμικό του, διαμορφώνοντας από κοινού, -έχοντας την έμπρακτη στήριξη της ΚΕΔΕ-, ένα νέο πολιτιστικό τοπίο που αναδεικνύει την Αυτοδιοίκηση, τις αρχές, αλλά και τις αξίες που την προσδιορίζουν».

Πρόσκληση στη βραδιά Κινηματογραφικής ΜουσικήςΤο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης θα φιλοξενήσει (με δωρεάν είσοδο) τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Χαλανδρίου, σε ένα μοναδικό αφιέρωμα στους Ennio Morricone και Nino Rota, δύο μεγάλους συνθέτες που «έντυσαν» με τη μουσική τους δεκάδες κινηματογραφικές ταινίες, την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 20:00. Σολίστ: Άννα Μορφίδου, σοπράνο. Διεύθυνση Ορχήστρας: Γιώργος Καλαϊτζής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet