Αλλαγή ώρας της συνέντευξης Τύπου του προέδρου της ΚΕΔΕ στις 25/11
Αυτοδιοίκηση

Αλλαγή ώρας της συνέντευξης Τύπου του προέδρου της ΚΕΔΕ στις 25/11

Στις 12 το μεσημέρι και όχι στις 11 το πρωί, όπως αρχικώς είχε ανακοινωθεί, θα πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου του προέδρου της ΚΕΔΕ για αύριο, Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016.

Η συνέντευξη Τύπου θα δοθεί στα γραφεία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (Ακαδημίας 65 και Γενναδίου 8, στον 6ο όροφο).

Αντικείμενο της συνέντευξης θα είναι οι νέες μειώσεις εσόδων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για το 2017 που προβλέπονται στον προϋπολογισμό του 2017, αλλά και η διεξαγωγή του επικείμενου Ετήσιου Τακτικού Συνεδρίου της ΚΕΔΕ το οποίο θα διεξαχθεί από τις 1 έως τις 3 Δεκεμβρίου, στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Γ. Πατούλης θα παρουσιάσει τη θέση και τα αιτήματα της ΚΕΔΕ για τα οικονομικά των ΟΤΑ ενόψει και της ψήφισης του προϋπολογισμού 2017, οι προβλέψεις του οποίου, όπως σημειώνει η ΚΕΔΕ, «παραπέμπουν σε νέα δημοσιονομική στοχοποίηση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από την κεντρική κυβέρνηση».

Οι προβλέψεις του προϋπολογισμού για την Αυτοδιοίκηση, θα είναι και το κεντρικό θέμα συζήτησης του έκτακτου Διοικητικού Συμβουλίου που συγκαλείται την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016, στις 10:30 το πρωί, ενώ το θέμα αναμένεται να συζητηθεί εκτενώς και στο Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο στη Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα, στη συνέντευξη Τύπου θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα και η ατζέντα του επικείμενου Ετήσιου Τακτικού Συνεδρίου της ΚΕΔΕ στη Θεσσαλονίκη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet