«Μετάλλιο» Ανθρωπισμού στο φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου
Αθλητισμός

«Μετάλλιο» Ανθρωπισμού στο φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου

Φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου παρακολούθησε χθες ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου.

Συγκεκριμένα, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, διοργανώθηκε από τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης, την Ένωση Δημάρχων Αττικής  και το ΠΕΑΠ, αγώνας ποδοσφαίρου με τις ομάδες παλαιμάχων από την Πεύκη, την Κηφισιά και την ομάδα ποδοσφαίρου Ένωσης Δημάρχων Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ο σκοπός αυτής της υπέροχης αθλητικής εκδήλωσης ήταν η ενίσχυση με τρόφιμα, ρούχα και είδη ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, που στηρίζει έμπρακτα ευπαθείς οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Ο δήμαρχος, μετά το πέρας του αγώνα, έδωσε πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές, στους εθελοντές και φυσικά στους αθλητές που έλαβαν μέρος. Ιδιαίτερα ευχαρίστησε και τους συνδημότες που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα και προσέφεραν με αγάπη πολλά είδη για τη κοινωνική δομή του δήμου.

Ο αγώνας διεξήχθη στο δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου στην Πεύκη, ενώ -αν και τα εύσημα ανήκουν και στις δυο «αντίπαλες» ομάδες- το «μετάλλιο» το κέρδισαν τελικά ο ανθρωπισμός, η γενναιοδωρία και η ανιδιοτελής προσφορά προς τον συνάνθρωπο.

Παρόντες στον αγώνα ήταν ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών & Περιβάλλοντος, Ευάγγελος Παπανικολάου, ο αντιδήμαρχος Εκπαίδευσης, Κοινωνικής Πολιτικής & Εθελοντισμού, Νικόλαος Γκαραβέλλας, ο αντιπρόεδρος του ΠΕΑΠ, Γιώργος Καρύμπας και ο πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Χρήστος Φωτίδης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet