Ενθουσίασε η 1η Συνάντηση Παιδικών Χορωδιών του Συνδέσμου 21ΟΤΑ
Αυτοδιοίκηση

Ενθουσίασε η 1η Συνάντηση Παιδικών Χορωδιών του Συνδέσμου 21ΟΤΑ

Οι μελωδικές και χαρούμενες φωνές των παιδιών συγκίνησαν και ενθουσίασαν τον κόσμο που κατέκλυσε το Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Μεταμόρφωσης, στην 1η Συνάντηση Παιδικών Χορωδιών, που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη (21ΟΤΑ).

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016, με τη συμμετοχή πέντε παιδικών χορωδιών από τους Δήμους – μέλη του Συνδέσμου, οι οποίες ήταν των Δήμων Μεταμόρφωσης, Νέας Ιωνίας, Ηρακλείου, του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου Χαλανδρίου και του 5ου Χέλμειου και 11ου Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του διετούς προγράμματος Διαδημοτικών Πολιτιστικών Συναντήσεων «Εν Άστει» που διοργανώνει ο Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη σε συνεργασία με τους Δήμους – μέλη του.

Στην εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμό ο πρόεδρος του Συνδέσμου και τέως δήμαρχος Χαλανδρίου Γιώργος Κουράσης και ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης Μιλτιάδης Καρπέτας. Τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής Νίκος Μπάμπαλος, ο πρόεδρος της Ένωσης Δημάρχων και γενικός γραμματέας του Συνδέσμου Παύλος Καμάρας, ο πατέρας Λάμπρος Ανδρεαδάκης από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου, ο αντιδήμαρχος Δήμου Βριλησσίων και μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Αλέξης Μαυραγάνης, οι αντιδήμαρχοι Δήμου Μεταμόρφωσης και μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου Μαρία Λυμπέρη και Ευάγγελος Χειμώνας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ηρακλείου Μαριάννα Ζούρου, Ασημίνα Παναγιωτακοπούλου και Μαίρη Αρώνη, η προϊσταμένη του Τμήματος Παιδείας του Δήμου Αγίας Παρασκευής Αγγελική Τζανή, καθώς και οι διευθύντριες των δύο δημοτικών σχολείων που συμμετείχαν στην εκδήλωση, Χαρίκλεια Μπούτα και Ραλλού Σερετέλη.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και ολοκληρώθηκε με ευχές και με την υπόσχεση από πλευράς του Συνδέσμου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη ότι θα επαναληφθεί και σε κάποιον άλλο Δήμο – μέλος του με τον καινούργιο χρόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet