Εθελοντικές ομάδες επισκέφθηκε παραμονές 2017 ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ
Αυτοδιοίκηση

Εθελοντικές ομάδες επισκέφθηκε παραμονές 2017 ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ

Επίσκεψη σε εθελοντικές ομάδες που δραστηριοποιούνται στα όρια ευθύνης του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) πραγματοποίησε με την ευκαιρία της έλευσης του νέου έτους ο πρόεδρος του Συνδέσμου και γενικός γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος και αντάλλαξε ευχές με τους εθελοντές που ακόμη και τις γιορτινές ημέρες ήταν σε επιφυλακή λόγω του χιονιά που επικρατούσε στην Αττική.

Ειδικότερα ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ επισκέφθηκε την Εθελοντική Ομάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών (ΕΟΜΑΚ) όπου συναντήθηκε με εθελοντές, παρουσία του αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδας και μέλους της Ε.Ε. του ΣΠΑΠ Παναγιώτη Λάμπρου, την Εθελοντική Ομάδα Ραφήνας – Πικερμίου (ΕΘΟΡΠ) όπου τον υποδέχθηκαν οι εθελοντές της Ομάδας, τον Σύλλογο Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Άνοιξης παρουσία του δημοτικού συμβούλου Διονύσου και αντιπροέδρου του ΣΠΑΠ Θανάση Κρητικού και του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Άνοιξης Χαράλαμπου Πιπέρη, καθώς και την Εθελοντική Ομάδα Ροδόπολης. Τέλος, ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ συνάντησε εθελοντές – μέλη του Συλλόγου Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Αγίου Στεφάνου, επί τω έργω, στη Δημοτική Κοινότητα Διονύσου, τους ευχαρίστησε για την προσφορά τους και τους ευχήθηκε για τη νέα χρονιά.

Ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ και γενικός γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ, Βλάσσης Σιώμος δήλωσε:

«Δυόμιση ώρες πριν τον ερχομό του 2017 και οι εθελοντές παρόντες στις θέσεις τους έτοιμοι για προσφορά στους συνανθρώπους μας. Και φυσικά δεν είναι οι μόνοι… Οι θερμές ευχές και ένα μεγάλο ευχαριστώ από εμάς για αυτούς και τις οικογένειες τους, ελάχιστη υποχρέωση και καθήκον μας.

»Και το 2017 είμαι βέβαιος ότι οι εθελοντές μας θα συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και με αμείωτη ένταση τις προσπάθειες τους για να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο. Είμαι βέβαιος ότι οι εθελοντές μας θα είναι συνεχώς παρόντες στην προσπάθεια που όλοι μαζί καταβάλλουμε για να επιτύχουμε τον βασικό μας στόχο, που δεν είναι άλλος από το ζωντάνεμα του φυσικού πρασίνου και την ανάπλαση του Πεντελικού περιβάλλοντος, με αναδασώσεις, ποτίσματα, διανοίξεις δασικών δρόμων, δημιουργία υποδομών πρόληψης, φύλαξη του βουνού από παράνομη υλοτομία, παράνομη βόσκηση, παράνομη λατόμευση, παράνομη απόρριψη μπαζών, τη συνδρομή προς τους Δήμους – μέλη σε κάθε δράση Πολιτικής Προστασίας όταν και όποτε υπάρχει ανάγκη αντιμετώπισης δυσμενών καιρικών φαινομένων ή φυσικών καταστροφών, καθώς και όποια άλλη δράση απαιτείται προκειμένου να επανέλθει το βουνό μας στη φυσική του ομορφιά, για να μπορούν να το χαίρονται όλοι όσοι το αγαπούν».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet