Το Κέντρο Επιχειρήσεων του ΣΠΑΠ επισκέφθηκε ο γ.γ. Πολιτικής Προστασίας
Αυτοδιοίκηση

Το Κέντρο Επιχειρήσεων του ΣΠΑΠ επισκέφθηκε ο γ.γ. Πολιτικής Προστασίας

Επίσκεψη στο Κέντρο Επιχειρήσεων του Συνδέσμου για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού πραγματοποίησε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Ιωάννης Καπάκης, όπου και συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΣΠΑΠ και γενικό γραμματέα του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ Βλάσση Σιώμο.

Τον γενικό γραμματέα συνόδευε κατά την επίσκεψή του ο επικεφαλής του Συνδυασμού Πεντέλη Εν Δράσει και δημοτικός σύμβουλος Πεντέλης Αντώνης Φειδοπιάστης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των επαφών που είχε ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας για τον συντονισμό και την προετοιμασία όλων των φορέων ενόψει της κακοκαιρίας. Παράλληλα εξήγγειλε ότι θα συμπεριλάβει τον ΣΠΑΠ μεταξύ άλλων φορέων σε πιλοτικό πρόγραμμα Πολιτικής Προστασίας το οποίο θα αρχίσει να εφαρμόζεται το νέο έτος. Ο κ. Καπάκης επισκέφθηκε επίσης το σημείο που ήταν σταθμευμένα σε επιφυλακή τα οχήματα του ΣΠΑΠ, προκειμένου να επέμβουν, όταν και εφόσον παραστεί σχετική ανάγκη (Την Παλαιά Πεντέλη επισκέφθηκε ο γ.γ. Πολιτικής Προστασίας – VIDEO).

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ και γενικός γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος, δήλωσε:

«Υποδεχθήκαμε σήμερα, διοίκηση, εργαζόμενοι και εθελοντές του ΣΠΑΠ, τον γενικό γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Ιωάννη Καπάκη, τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά για το ενδιαφέρον που επιδεικνύει για τα θέματα που απασχολούν τον Σύνδεσμό μας, σε επίπεδο επιχειρησιακής ετοιμότητας, ενόψει των δύσκολων καιρικών συνθηκών του χειμώνα.  Τον ευχαριστούμε επίσης, που συμπεριέλαβε τον ΣΠΑΠ στο νέο πιλοτικό πρόγραμμα Πολιτικής Προστασίας, που θα μας δώσει νέα ώθηση και δυνατότητες, αλλά και την ευκαιρία να μεταφέρουμε και σε άλλους φορείς την εμπειρία που έχουμε με τα χρόνια αποκτήσει. Ευελπιστούμε η σημερινή συνάντηση να είναι ένα ακόμη βήμα σε μία περαιτέρω πιο εποικοδομητική και συνεχή συνεργασία ανάμεσα στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και στον ΣΠΑΠ».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet