Νιφάδες χιονιού από το πρωί στα Βόρεια – Προβλήματα από τον παγετό
Αυτοδιοίκηση

Νιφάδες χιονιού από το πρωί στα Βόρεια – Προβλήματα από τον παγετό

Νέο κύμα κακοκαιρίας ενέσκυψε και στα Βόρεια Προάστια από το πρωί του Σαββάτου, με τις πρώτες ψιλές νιφάδες χιονιού να κάνουν την εμφάνισή τους από τις 8 το πρωί σε Πεντέλη, Κηφισιά και Αγία Παρασκευή και το θερμόμετρο να σημειώνει αισθητή πτώση.

Διακόπηκε λόγω του παγετού η κυκλοφορία των οχημάτων στην Π.Ο. Πεντέλης – Νέας Μάκρης, από το ύψος του Σ.Ν. Πεντέλης 414 έως το ύψος του Ι.Ν. Αγίου Πέτρου.

Στη Λεωφόρο Πάρνηθος, από το ύψος του τελεφερίκ (ρεύμα προς καζίνο) διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Όπως δήλωσε στο “Ε” ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προστασίας & Ανάπλασης Πεντελικού  (ΣΠΑΠ), Βλάσσης Σιώμος, ο μηχανισμός του Συνδέσμου είναι σε πλήρη επιφυλακή, αφού είναι πιθανό, με βάση τις μετεωρολογικές προβλέψεις, να υπάρξει εντονότερη χιονόπτωση τις επόμενες ώρες.

Το μετεωρολογικό δελτίο για την Αττική “δίνει” νεφώσεις με χιονόνερο κατά περιόδους, αλλά και χιονοπτώσεις στα ορεινά και πιθανόν πρόσκαιρα στα Βόρεια Προάστια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 6 βαθμούς Κελσίου (στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη).

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet