Συνάντηση Γ. Πατούλη με την υφυπουργό για Ευρωπαϊκές Υποθέσεις του Βερολίνου
Αυτοδιοίκηση

Συνάντηση Γ. Πατούλη με την υφυπουργό για Ευρωπαϊκές Υποθέσεις του Βερολίνου

Ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος Γιώργος Πατούλης συναντήθηκε σήμερα, Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016, στο δημαρχείο του Βερολίνου, με την υφυπουργό Hella Dunger-Löper, πληρεξούσιο του Κρατιδίου του Βερολίνου στην Ομοσπονδία, εντεταλμένη για Ευρωπαϊκές Υποθέσεις και θέματα Συνεργασίας και Συμμετοχής του Πολίτη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα μεταναστευτικής πολιτικής, ζητήματα που σχετίζονται με τις διαδικασίες υποδοχής των προσφύγων στην κεντρική Ευρώπη, καθώς και ζητήματα που αφορούν στον τομέα της υγείας.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ τόνισε, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΚΕΔΕ, τα εξής: «Συναντήθηκα σήμερα με την κα Hella Dunger-Löper  και είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για το προσφυγικό-μεταναστευτικό, θέμα που απασχολεί όλη την Ευρώπη. Συμφωνήσαμε ότι η Ευρώπη οφείλει να προχωρήσει σε ενιαίο σχεδιασμό για την αποτελεσματική διαχείριση του προσφυγικού-μεταναστευτικού ζητήματος, διασφαλίζοντας αφενός ότι οι δράσεις θα κινούνται στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού ανθρωπιστικού κεκτημένου και αφετέρου ότι θα υπάρξει πρόνοια προκειμένου να μη διαταραχθούν οι κοινωνικές ισορροπίες».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet