Συνεδριάζει η Διαρκής Επιτροπή Μεταναστευτικής Πολιτικής για τα hot spots
Αυτοδιοίκηση

Συνεδριάζει η Διαρκής Επιτροπή Μεταναστευτικής Πολιτικής για τα hot spots

Συνεδριάζει τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016, στις 2 το μεσημέρι, η κοινή Διαρκής Επιτροπή Μεταναστευτικής Πολιτικής και Προσφυγικών Ροών έπειτα από αίτημα της ΚΕΔΕ προκειμένου να συζητηθεί το θέμα της χωροθέτησης και λειτουργίας των κέντρων μετεγκατάστασης προσφύγων (hot spots).

Η Επιτροπή θα συνεδριάσει στα γραφεία της ΚΕΔΕ (Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 3ος όροφος, Αθήνα).

Η συνεδρίαση θα γίνει παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα, του προέδρου της ΚΕΔΕ Γιώργου Πατούλη και του γενικού γραμματέα Μεταναστευτικής Πολιτικής Βασίλη Παπαδόπουλου.

Στη Διαρκή Επιτροπή Μεταναστευτικής Πολιτικής και Προσφυγικών Ροών, η οποία συστάθηκε με πρωτοβουλία του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γ. Μουζάλα και του προέδρου της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη εκ μέρους της Αυτοδιοίκησης συμμετέχουν εκτός του προέδρου, οι δήμαρχοι Λέσβου, Σπύρος Γαληνός, Σάμου, Μιχάλης Αγγελόπουλος, Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, Παλαιού Φαλήρου, Διονύσης Χατζηδάκης, Παιονίας, Χρήστος Γκουντενούδης, Κω, Γιώργος Κυρίτσης, Ρόδου και ο πρόεδρος της ΠΕΔ Ν. Αιγαίου, Φώτης Χατζηδιάκος καθώς και εκπρόσωπος της ΕΕΤΑΑ.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet