Προσωπικότητες της χρονιάς βράβευσε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ
Αυτοδιοίκηση

Προσωπικότητες της χρονιάς βράβευσε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ

Προσωπικότητες που ξεχώρισαν για τη δράση τους στις Ένοπλες Δυνάμεις, στον Πολιτισμό και στις Τέχνες, στις Επιστήμες, στην Επιχειρηματικότητα και στο κοινωνικό έργο κατά τη χρονιά 2015-2016 βραβεύτηκαν στην 8η Απονομή της Κερκυραϊκής Ένωσης Πειραιά και της Ελληνικής Ακαδημίας Τέχνης. Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης βρέθηκε στην τελετή απονομής συμμετέχοντας στις βραβεύσεις.

Ο κ. Γ. Πατούλης βράβευσε τη βουλευτή της Ν.Δ. Ντόρα Μπακογιάννη, για τη συμβολή της στην προώθηση του ορθού πολιτικού λόγου κόντρα στον λαϊκισμό, στέλνοντας από το βήμα όπου παρέλαβε το βραβείο μήνυμα ενωτικό για το προσφυγικό ζήτημα.

Ο κ. Πατούλης βράβευσε, επίσης, τον δήμαρχο Κεφαλληνίας Αλέξανδρο Παρίση, για τον αγώνα που έδωσε μέσα από την τοπική αυτοδιοίκηση για την αποκατάσταση των ζημιών από τους πρόσφατους σεισμούς που συγκλόνισαν το νησί.

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016 στην αίθουσα τελετών του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά. Την αιγίδα της εκδήλωσης είχε η Ένωση Δημοσιογράφων Ευρωπαϊκού Τύπου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet