Στάση εργασίας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση από την ΠΟΕ-ΟΤΑ
Αυτοδιοίκηση

Στάση εργασίας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση από την ΠΟΕ-ΟΤΑ

Πανελλαδική στάση εργασίας από τις 11.00 έως τη λήξη της πρωινής βάρδιας έχουν προγραμματίσει τη Δευτέρα οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Παράλληλα, η ΠΟΕ-ΟΤΑ οργανώνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 11.30 το πρωί έξω από το υπουργείο Εσωτερικών και κατόπιν παράσταση διαμαρτυρίας στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.

Η Ομοσπονδία ζητά, μεταξύ άλλων, επαναφορά της διάταξης που αφορά στις μετατάξεις χωρίς την ύπαρξη κενής οργανικής θέσης, νομοθετική ρύθμιση για τη μη περικοπή του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας (αναρρωτικές άδειες, θεσμοθετημένες άδειες κ.λπ.), επέκτασή του σε άλλες ειδικότητες εργαζομένων, καθώς και υπολογισμό του στις συντάξιμες αποδοχές.

Διεκδικεί, επίσης, να υπάρχει βαθμολογική εξέλιξη στους εργαζόμενους της κατηγορίας Δ.Ε. που έχουν διοριστεί με τυπικό προσόν την εμπειρία, καθώς και να υπολογιστεί στις αποδοχές των δημοτικών αστυνομικών και των σχολικών φυλάκων που επέστρεψαν με τον “νόμο Κατρούγκαλου” η υπερβάλλουσα μείωση και να επιστραφεί σε όσους κρατήθηκε αναδρομικά.

Διαβάστη την Ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ για τη στάση εργασίας

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet