Ο ΣΠΑΠ συμμετέχει και πάλι στην «Ώρα της Γης»!
Αυτοδιοίκηση

Ο ΣΠΑΠ συμμετέχει και πάλι στην «Ώρα της Γης»!

Ο Σύνδεσμος για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) συμμετέχει στην εκστρατεία η “Ώρα της Γης” και στέλνει το δικό του οικολογικό μήνυμα, μέσω της ανακοίνωσης που ακολουθεί:

Το Σάββατο 19 Μαρτίου οι πολίτες καλούνται να σβήσουν τα φώτα, για μία ώρα, από τις 8.30 μ.μ. έως τις 9.30 μ.μ., προκειμένου να στείλουν μήνυμα για την προστασία του περιβάλλοντος.

Η Ελλάδα συμμετέχει για όγδοη συνεχόμενη χρονιά στη συγκεκριμένη εκστρατεία που ξεκίνησε το 2007 στην Αυστραλία, με πρωτοβουλία του WWF, με σκοπό την εξοικονόμηση ενέργειας στον πλανήτη.

Οι πολίτες όλου του κόσμου καλούνται να σβήσουν τα φώτα για μία ώρα για να στείλουν αποφασιστικό μήνυμα συμμετοχής στην προστασία του περιβάλλοντος. Η εκδήλωση διοργανώνεται κάθε χρόνο τις πρώτες βραδινές ώρες μιας ημέρας στα τέλη του Μαρτίου.

Η Ώρα της Γης 2016 – Σβήνουμε τα φώτα για μιά ώρα – Σάββατο 19 Μαρτίου 2016 (από 20:30 έως 21:30)

Ο ΣΠΑΠ συμμετέχει και φέτος στην εκστρατεία αυτή της WWF και καλεί τους εθελοντές του, αλλά και όλους όσοι νοιάζονται για το περιβάλλον και τη φύση, να συμμετέχουν. Τα φώτα στο Κέντρο Επιχειρήσεων του Συνδέσμου, στα γραφεία του και σε όλες τις εγκαταστάσεις του θα σβήσουν για μία ώρα.

Ας συμμετέχουμε όλοι!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet