Τον 3ο Ημιμαραθώνιο Αγώνα Δρόμου στήριξε ο ΣΠΑΠ
Αυτοδιοίκηση

Τον 3ο Ημιμαραθώνιο Αγώνα Δρόμου στήριξε ο ΣΠΑΠ

Ο ΣΠΑΠ στήριξε με τη συμμετοχή διοίκησης, εθελοντών και εργαζομένων τον 3ο Ημιμαραθώνιο Αγώνα Δρόμου που διοργανώθηκε από τον Δήμο Μαραθώνα σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Μαραθώνα (ΚΕΔΜΑ), τους Συλλόγους ΑΠΣ Τελμησσός Μαραθώνα και ΑΠΣ Μιλτιάδης Μαραθώνα και υπό την αιγίδα της ΕΟΣΛΜΑΥ.

Ο Δήμος Μαραθώνα διοργάνωσε για 3η συνεχή χρονιά αυτό το σπουδαίο κοινωνικό και αθλητικό γεγονός, βάζοντας τον πήχη πιο ψηλά από κάθε άλλη αφορά. Ο δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψηνάκης, ο πρόεδρος της ΚΕΔΜΑ (Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Μαραθώνα) και της Οργανωτικής Επιτροπής, Γιώργος Νησιώτης, ο αντιδήμαρχος Μαραθώνα και μέλος της Ε.Ε. του ΣΠΑΠ Γιάννης Μπούσουλας και ένα επιτελείο συνεργατών παρουσίασαν μια άρτια και εξαιρετική διοργάνωση, που δεν θα έχει σε τίποτα να ζηλέψει από ανάλογους διεθνείς αγώνες.

Οι δρομείς είχαν  την ευκαιρία να τρέξουν μέρος της ιστορικής διαδρομής, καθώς η εκκίνηση και ο τερματισμός έγιναν στην Ιστορική Αφετηρία του Μαραθώνα. Η διοργάνωση περιελάμβανε τέσσερις κατηγορίες: Πρώτη και κύρια, αυτή του Ημιμαραθωνίου (συνολικής απόστασης 21.097 μέτρων), του Αυθεντικού Κλασσικού Ημιμαραθωνίου. Η δεύτερη κατηγορία που διεξήχθη για πρώτη φορά ήταν η Σκυταλοδρομία Ημιμαραθωνίου (συνολικής απόστασης 21.097 μ.), με τη συμμετοχή ομάδων από 4 αθλητές/αθλήτριες. Η τρίτη κατηγορία ήταν αυτή του Λαϊκού Αγώνα Δρόμου 3.000 μ., ενώ στην τέταρτη συμμετείχαν παιδιά Δημοτικού σε αγώνα απόστασης 1.000 μέτρων.

Ο ΣΠΑΠ στον 3ο Ημιμαραθώνιο Αγώνα Δρόμου που διοργάνωσε ο Δήμος ΜαραθώναΜετά τον αγώνα, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού Βλάσσης Σιώμος αναφέρθηκε σε αυτόν λέγοντας:

«Συγχαρητήρια στον δήμαρχο Ηλία Ψηνάκη και τους συνεργάτες του για την άρτια οργάνωση του σπουδαίου αυτού λαϊκού αθλητικού δρόμου, που αποτελεί σημείο ιστορικής αναφοράς για την περιοχή από την αρχαιότητα έως σήμερα. Ο ΣΠΑΠ από την περασμένη χρονιά, εκτός από τις εθελοντικές δράσεις και τις δράσεις αντιπυρικής πρόληψης, άμεσης επέμβασης και πολιτικής προστασίας συμμετέχει ενεργά και σε κοινωνικές ή αθλητικές δράσεις που διοργανώνουν οι Δήμοι – μέλη του, βοηθώντας σε όποιο τομέα αυτό είναι αναγκαίο.

»Όλοι εμείς διοίκηση, εργαζόμενοι και εθελοντές του ΣΠΑΠ θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε και να συμμετέχουμε σε ανάλογες δράσεις, διότι πιστεύουμε ότι οι καλύτερες συνθήκες ζωής που πασχίζουμε να δημιουργήσουμε προστατεύοντας το περιβάλλον, περνούν και μέσα από τον εθελοντισμό, τον αθλητισμό και την κοινωνική προσφορά μας προς τους συνανθρώπους μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet