Γ. Πατούλης: Μαζί με την Ολυμπιακή Φλόγα ταξιδεύουν οι αξίες των Ελλήνων
Αυτοδιοίκηση

Γ. Πατούλης: Μαζί με την Ολυμπιακή Φλόγα ταξιδεύουν οι αξίες των Ελλήνων

Την ευχή να ταξιδέψουν μαζί με την Ιερή Φλόγα σε όλο τον κόσμο οι ελληνικές αξίες και τα Ολυμπιακά Ιδεώδη εξέφρασε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης, ο οποίος συμμετείχε στη τελετή αφής στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Η Ιερή Φλόγα παραδόθηκε από την ΕΟΕ στην οργανωτική Επιτροπή «Ρίο 2016» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, που θα γίνουν αυτό το καλοκαίρι και για πρώτη φορά στη Βραζιλία και στη Νότια Αμερική.

Με την τελετή αυτή ολοκληρώνεται και επίσημα το επταήμερο ταξίδι της Ολυμπιακής Φλόγας στην Ελλάδα και η λαμπαδηδρομία θα συνεχιστεί στη Βραζιλία ως και τις 5 Αυγούστου.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, του προέδρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρου Καπράλου, του υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτη Κουρουμπλή, του υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή, του υφυπουργού Εξωτερικών Δημήτρη Μάρδα, του προέδρου της ΚΕΔΕ Γιώργου Πατούλη, του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη, του δημάρχου Αρχαίας Ολυμπίας, Ευθύμιου Κοτζά, του δημάρχου Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη και πλήθους εκπροσώπων της κεντρικής διοίκησης και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet