Εξαρθρώθηκε σπείρα που «χτυπούσε» καταστήματα στη Β/Α Αττική
Αυτοδιοίκηση

Εξαρθρώθηκε σπείρα που «χτυπούσε» καταστήματα στη Β/Α Αττική

Εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Νέας Ιωνίας εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας διέπρατταν ληστείες και κλοπές από καταστήματα της Βορειανατολικής Αττικής.

Ειδικότερα, τις πρώτες πρωινές ώρες της 1-6-2016, στη Νέα Ιωνία, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), δύο μέλη της σπείρας, εκ των οποίων ένας 18χρονος ημεδαπός και ένας 28χρονος υπήκοος Αλβανίας, οι οποίοι λίγη ώρα νωρίτερα είχαν διαρρήξει πρακτορείο τυχερών παιγνίων στην ίδια περιοχή. Επιπλέον, ταυτοποιήθηκε και αναζητείται μία 25χρονη ημεδαπή, συνεργός τους.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, τα μέλη της σπείρας, από τον περασμένο Δεκέμβριο, προέβαιναν συστηματικά σε διαρρήξεις-κλοπές από καταστήματα της Βορειανατολικής Αττικής, είτε με τη θραύση του υαλοπίνακα της πόρτας είτε με παραβίαση της κλειδαριάς, αφαιρώντας χρήματα και διάφορα αντικείμενα.

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα έχουν εξιχνιασθεί 24 περιπτώσεις, εκ των οποίων μία ληστεία, σε διάφορες περιοχές της Βορειανατολικής Αττικής, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλα αδικήματα.

Οι δράστες είχαν κατηγορηθεί κατά το παρελθόν για τα ίδια αδικήματα.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet