Παρουσίαση ηλεκτρονικής πλατφόρμας για ασφάλεια στη θάλασσα & τα σπορ
Αυτοδιοίκηση

Παρουσίαση ηλεκτρονικής πλατφόρμας για ασφάλεια στη θάλασσα & τα σπορ

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος με το μη-κερδοσκοπικό σωματείο Safe Water Sports, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης και ο δρ. Π. Πασχαλάκης, πρόεδρος του Safe Water Sports, θα παραχωρήσουν Συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016 στη 1 το μεσημέρι, στα γραφεία της ΚΕΔΕ (Ακαδημίας 65 και Γενναδίου 8).

Στη Συνέντευξη Τύπου στην οποία θα συμμετάσχουν επίσης εκπρόσωποι του Λιμενικού Σώματος, αλλά και του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), θα παρουσιαστεί η ηλεκτρονική πλατφόρμα του Safe Water Sports για την ασφάλεια των πολιτών στην θάλασσα και τα θαλάσσια σπορ.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία η οποία τελεί υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ, κατόπιν ομόφωνης απόφασης του Διοικητικού της Συμβουλίου και στοχεύει στην ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών στις ελληνικές παραλίες, ενώ ταυτόχρονα παρέχει εξειδικευμένες πληροφορίες σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες στα δημόσια νοσοκομεία και στα κέντρα υγείας σε όλη τη χώρα.

Η ΚΕΔΕ υποστηρίζοντας κάθε προσπάθεια στην κατεύθυνση της αναβάθμισης της εικόνας που έχει η Ελλάδα στο εξωτερικό, στηρίζει, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ουσιαστικά τη συγκεκριμένη δράση η οποία συμβάλλει και στην προσέλκυση τουριστών και επενδύσεων.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet