Αναβάλλεται η έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ
Αυτοδιοίκηση

Αναβάλλεται η έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ

Αναβάλλεται η έκτακτη σύγκληση των δημάρχων της χώρας που είχε προγραμματίσει η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος για την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016.

Συγκεκριμένα, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ είχε αποφασίσει στην τελευταία του συνεδρίαση να προχωρήσει στη διενέργεια έκτακτης Γενικής Συνέλευσης για την προσεχή Πέμπτη 23 Ιουνίου, προκειμένου σε αυτήν να συζητηθεί τόσο το περιεχόμενο του «νομοσχεδίου – σκούπα» που ετοιμάζει το υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (ρύθμιση θεμάτων ΟΤΑ και άλλες διατάξεις), όσο και τα προβλήματα που δημιουργούνται στη λειτουργία στην Αυτοδιοίκηση Α΄ Βαθμού από την ψήφιση και εφαρμογή πρόσφατων νομοθετικών ρυθμίσεων.

Όπως σημειώνει η Ένωση, παρά τις επανειλημμένες διαβεβαιώσεις που έλαβε τις προηγούμενες ημέρες από αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου Εσωτερικών, ότι θα δοθεί στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος ως το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας το προσχέδιο του «νομοσχεδίου – σκούπα»,  αυτό τελικά δεν έγινε.

Ως εκ τούτου και με βάση τα νέα δεδομένα που δημιουργεί η μη παράδοση του προσχεδίου, αναβάλλεται η έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί την προσεχή Πέμπτη.

Η νέα ημερομηνία θα αποφασισθεί σε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης αύριο, Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016 που θα πραγματοποιηθεί στις 3:00 μ.μ. στα γραφεία της.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet