Απόστολος Κοιμήσης: Προσχηματική η αναβολή της έκτακτης Γ.Σ. της ΚΕΔΕ
Αυτοδιοίκηση

Απόστολος Κοιμήσης: Προσχηματική η αναβολή της έκτακτης Γ.Σ. της ΚΕΔΕ

Ως «προσχηματική» χαρακτηρίζει το μέλος του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ Απόστολος Κοιμήσης την απόφαση του προέδρου της Ένωσης, Γιώργου Πατούλη, «να αναβάλει στο παραπέντε» τη διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης, που είχε προγραμματιστεί για την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016 (Αναβάλλεται η έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ).

Στη σχετική ανακοίνωσή του, ο κ. Απ. Κοιμήσης αναφέρει ότι «η πολιτική που ακολουθεί τελευταία η πλειοψηφία της ΚΕΔΕ, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, προφανώς, “ετεροκαθορίζεται”. Η ταλαιπωρία των συναδέλφων και τα τεράστια προβλήματα που η κυβέρνηση καθημερινά προκαλεί σε βάρος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Αποκέντρωσης μπορούν να παραμένουν στο μεταξύ… ανέγγιχτα. Οι ευθύνες για την απαράδεκτη αυτή αναβολή, που συμβαίνει για πρώτη φορά είναι τεράστιες γιατί πλήττουν την αξιοπιστία του οργάνου και οδηγούν στην υποβάθμιση και στην απαξίωση του θεσμού». 

Και η ανακοίνωση του δημάρχου Αμφιλοχίας καταλήγει:

«Συνάδελφοι, η στοιχειώδης λειτουργική αποτελεσματικότητα των δήμων μας, ειδικά αυτή την περίοδο, πρέπει να διαφυλαχθεί ως κόρη οφθαλμού, γιατί το οφείλουμε στους δημότες μας και στη χώρα. Και αυτό είναι πλέον ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΟΘΕΣΗ». 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet