O πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου αύριο, Πέμπτη 18 Ιουλίου 2018, στις 12:30 στα γραφεία της Ένωσης (Ακαδημίας 65 και Γενναδίου 8).
Αντικείμενο της συνέντευξης Τύπου θα είναι η παρουσίαση του Συστήματος Τηλεδιασκέψεων και Σύγχρονης Τηλεκπαίδευσης που εγκαινιάζει η ΚΕΔΕ σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Πρόκειται για μία ηλεκτρονική πλατφόρμα μέσω της οποίας θα δίνεται η δυνατότητα εκπαίδευσης αιρετών, στελεχών Αυτοδιοίκησης και πολιτών σε όποιο σημείο της χώρας και αν βρίσκονται με έμφαση στις απομακρυσμένες περιοχές, για προγράμματα, δράσεις και πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει η Αυτοδιοίκηση Α΄ Βαθμού.
Παράλληλα, θα παρέχεται η δυνατότητα πραγματοποίησης, με απλό και ευέλικτο τρόπο, τηλεδιασκέψεων αιρετών από όλη τη χώρα.
Αμέσως μετά τη συνέντευξη Τύπου ο κ. Πατούλης θα συνδεθεί μέσω της συγκεκριμένης πλατφόρμας με προέδρους των Περιφερειακών Ενώσεων Δήμων της χώρας.

