Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή: Η μεγάλη μάχη ξεκίνησε – Στις 8 Οκτωβρίου τους… χαλάμε τα σχέδια και Αλλάζουμε την πόλη
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή: Η μεγάλη μάχη ξεκίνησε – Στις 8 Οκτωβρίου τους… χαλάμε τα σχέδια και Αλλάζουμε την πόλη

Την πρώτη, μεγάλη ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση πραγματοποίησε ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Συνδυασμός Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή, με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Μυλανώκη, τη Δευτέρα 3 Απριλίου 2023, στο ΕΠ.ΑΛ. Αγίας Παρασκευής.

Η δημοτική παράταξη, με αφορμή το συγκεκριμένο γεγονός, εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο Τύπου:

«Η μεγάλη μάχη ξεκίνησε – Στις 8 Οκτωβρίου τους… χαλάμε τα σχέδια και Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή

Υπήρχε παλμός, υπήρχε ενθουσιασμός και, το κυριότερο, υπήρχε πάθος και αποφασιστικότητα για Αλλαγή. Τα στοιχεία αυτά… κατέκλυσαν το αμφιθέατρο του σχολικού συγκροτήματος ΕΠΑΛ στον Τσακό, το βράδυ της Δευτέρας 3 Απριλίου 2023, και έδωσαν τον ρυθμό στην πρώτη ανοικτή εκδήλωση του Ανεξάρτητου Δημοτικού Συνδυασμού Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή ενόψει των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών.

Το πρώτο βήμα για τη μεγάλη νίκη της 8ης Οκτωβρίου…

“Από αυτή εδώ την αίθουσα, από αυτό το σχολείο, από εδώ στον Τσακό, κάνουμε το πρώτο βήμα για τη μεγάλη νίκη της 8ης Οκτωβρίου. Η συγκλονιστική παρουσία σας στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα νίκης, στέλνει το μήνυμα της αλλαγής, την εντολή για να αλλάξουμε την Αγία Παρασκευή” είπε στο ξεκίνημα της ομιλίας του ο επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Μυλωνάκης. Ακολούθησε μια σύντομη αναδρομή στο πώς δημιουργήθηκε η Ομάδα Ενεργών Πολιτών το 2018, για να εξελιχθεί σε ανεξάρτητο συνδυασμό που πήρε μέρος στις εκλογές του 2019 και τιμήθηκε από πλήθος συμπολιτών.

“Αυτά τα πέντε χρόνια αλλάξαμε και εμείς μέσα από τη συμμετοχή μας και ωριμάσαμε μαζί με τον αυτοδιοικητικό φορέα που δημιουργήσαμε. Πιο έμπειροι και πιο συνειδητοποιημένοι εμείς, πιο έτοιμη η πόλη να αλλάξει σελίδα. Σήμερα αισθανόμαστε την αυτοπεποίθηση μιας ακόμα αλλαγής”, συνέχισε ο Γ. Μυλωνάκης, παρουσιάζοντας και τον νέο λογότυπο του συνδυασμού, ο οποίος αποτυπώνει τον πλουραλισμό των ανθρώπων που συμμετέχουν στην προσπάθεια, την κίνηση προς τα εμπρός και την αταλάντευτη διάθεση για Αλλαγή.

Ο υποψήφιος δήμαρχος ανέλυσε στη συνέχεια το… μυστικό αποτυχίας των κ.κ. Γ. Σταθόπουλου και Β. Ζορμπά, τους οποίους συνδέει, όπως είπε, “κάτι δεδομένο που δεν χωράει αμφισβήτηση: Δοκιμάστηκαν και απέτυχαν”.

Θα είμαστε στον δεύτερο γύρο…

“Ε, λοιπόν φτάνει! Στις 8 Οκτωβρίου θα τους χαλάσουμε τα σχέδια. Όχι μόνο θα είμαστε στο δεύτερο γύρο, αλλά θα κερδίσουμε και τον Δήμο. Γιατί μόνο εμείς μπορούμε. Για να φυσήξει αέρας αλλαγής και ανανέωσης, για να σηκώσουμε επιτέλους μανίκια και να δουλέψουμε, όπως τόσοι άξιοι και ικανοί άνθρωποι ξέρουν” τόνισε ο Γ. Μυλωνάκης, ξεκαθαρίζοντας ότι ο ίδιος δεν φιλοδοξεί να γίνει δήμαρχος στην πόλη που μεγάλωσε και αγαπά απλώς για να κάνει τα αυτονόητα. Απεναντίας ανέπτυξε ποια πόλη θέλουμε και μέσα από ποιες συγκριμένες πολιτικές και διαδικασίες, μέσω από 12 άξονες δράσεων, αυτή η πόλη μπορεί να υπάρξει…

Ενώνουμε όλες τις δημιουργικές δυνάμεις της πόλης…

Ο Γ. Μυλωνάκης αποσαφήνισε, επίσης, τον ιδεολογικό προσανατολισμό του ανεξάρτητου συνδυασμού του οποίου ηγείται, σημειώνοντας: “Είμαστε εδώ για να κάνουμε πράξη, αυτό που θέλουμε να δούμε: Ανανέωση Τώρα. Είμαστε εδώ, έχοντας αφήσει στην άκρη ιδεολογικές και κομματικές διαφορές. Είμαστε ένας νέος ανεξάρτητος δημοτικός συνδυασμός, πέρα και πάνω από κόμματα. Όχι γιατί δεν σεβόμαστε τον ρόλο των κομμάτων, αλλά γιατί μας ενδιαφέρει περισσότερο η σύνθεση. Γιατί θέλουμε να ενώσουμε όλες τις δημιουργικές δυνάμεις της πόλης.

Με ρωτούν πολλοί θα έχετε τη στήριξη κάποιου κόμματος; Η απάντηση είναι Όχι. Γιατί τα προβλήματα της πόλης δεν είναι ούτε μπλε, ούτε κόκκινα, ούτε πράσινα. Επομένως, ούτε και οι λύσεις τους”.

Η μάχη ξεκινά και μας αφορά όλους…

«Η μάχη που ξεκινά αφορά το παρόν και το μέλλον του Δήμου μας. Αφορά την ποιότητα ζωής τη δική μας και αυτών που αγαπάμε» τόνισε με έμφαση ο Γ. Μυλωνάκης, καλώντας ταυτόχρονα τους πολίτες να αποφασίσουν για την πόλη τους και να δώσουν όλοι μαζί τη μάχη ώστε το μήνυμα της Αλλαγής να μεταφερθεί σε κάθε γειτονιά, σε κάθε γωνιά της Αγίας Παρασκευής.

«Γιατί αν δεν το κάνουμε, πάλι εδώ θα είμαστε σε 5 χρόνια να συζητάμε τι πήγε λάθος και χάσαμε και άλλες ευκαιρίες… Γιατί πρέπει να κλείσουμε την πόρτα στο παλιό… Για να μπορώ να σταθώ απέναντί σας, μετά από πέντε χρόνια, και με αξιοπρέπεια να σας πω ότι τα καταφέραμε», όπως είπε στο τελείωμα της ομιλίας του, καταχειροκροτούμενος, ο υποψήφιος δήμαρχος.

Οι πρώτοι 41 δημοτικοί σύμβουλοι…

Αμέσως μετά ο Γ. Μυλωνάκης παρουσίασε το 50% της “ομάδας της νίκης”, τους πρώτους 41 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, οι οποίοι θα ριχθούν στη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών, αποφασισμένοι να βάλουν ένα τέλος στα 12 χρόνια μιζέριας και στασιμότητας, αλλά και να εργαστούν σκληρά για την πόλη που ονειρεύονται, για μια πόλη για την οποία θα είναι περήφανοι όλοι.

Στη μεγάλη προεκλογική βραδιά του Ανεξάρτητου Δημοτικού Συνδυασμού “Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή” η συμμετοχή των απλών πολιτών, καθώς και των συλλόγων και φορέων της πόλης, ήταν η πλέον τιμητική.

Ωστόσο, εξίσου τιμητικό ήταν για την παράταξή μας ότι είχαμε κοντά μας τους Αντώνη Σιδέρη, πρ. δήμαρχο Αγίας Παρασκευής, Βασίλη Γιαννακόπουλο, πρ. δήμαρχο Αγίας Παρασκευής και αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών, Ξένο Μανιατογιάννη, δήμαρχο Βριλησσίων, Παύλο Καμάρα, πρόεδρο της Ένωσης Δημάρχων Αττικής και πρ. δήμαρχο Πεύκης, Σωτήρη Παπαμιχαήλ, δημοτικό σύμβουλο Αγίας Παρασκευής, Σωτήρη Ησαΐα, πρ. Τομεάρχη Ενέργειας Ν.Δ. και πρ. δημοτικό σύμβουλο Αγίας Παρασκευής, Γιάννη Σιδέρη, πρ. αντιδήμαρχο Καθαριότητας και πρ. δ/ντα σύμβουλο ΕΟΑΝ, Κώστα Χατζηανδρέου, πρ. αντιδήμαρχο Διοίκησης, Ελισάβετ Πετσατώδη, πρ. αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Γιάννη Γουργουλή, πρ. αντιδήμαρχο Οικονομικών, Παντελή Χάλαρη, πρ. αντιδήμαρχο Αγίας Παρασκευής, πρόεδρο Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Αγίας Παρασκευής, Γιώργο Λαζουρά, νομικό σύμβουλο Δήμου Αγίας Παρασκευής και πρ. δήμαρχο Καλαβρύτων, Πάνο Ξενάκη, αντιπρόεδρο ΔΗΜΤΟ Νέας Δημοκρατίας Αγίας Παρασκευής, Γιώργο Παπαβασιλείου, γραμματέα Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝ.ΑΛ. Αγίας Παρασκευής, Κώστα Παπαδημητρίου, γενικό γραμματέα Οικονομικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Ντίνα Μπουλούμπαση, πρόεδρο Συλλόγου Ζωόφιλων Αγίας Παρασκευής, Βασίλη Τσαγκάρη, πρόεδρο Αθλητικού Σωματείου Αγίας Παρασκευής (ΑΣΑΠ), Βασίλη Σαββίδη, πρόεδρο Συλλόγου «Αλληλεγγύη για όλους», Θοδωρή Μπριάνη, πρόεδρο Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών, Παναγιώτη Πανουτσακόπουλο, πρόεδρο Συλλόγου Κατοίκων Τσακού, Γιάννη Πάνου, πρόεδρο Α.Σ. Ολυμπιάδα, Ανδρέα Αβραμίδη, πρόεδρο Συλλόγου Κοντοπεύκου-Παραδείσου-Πευκακίων, Κατερίνα Θεοδωράκη, πρόεδρο Συλλόγου Κρητών Αγίας Παρασκευής, Μάκη Βαλίλη, πρόεδρο Συλλόγου «Χοροταξιδευτές», Μάρα Λύσσαρη, πρόεδρο Συλλόγου Επτανησίων, Μανώλη Καλλονάκη, αντιπρόεδρο Συλλόγου Κρητών Αγίας Παρασκευής, Θάνο Γιώτα, γραμματέα Εξωραϊστικού συλλόγου Πευκακίων «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ», Γιώργο Καράμπελα, γραμματέα ΓΣΑΠ, Βασίλη Κάκκο, διευθυντή Επαγγελματικού Αθλητισμού ΓΓΑ, Τάσο Πικούνη, μέλος Δ.Σ. Εξωραϊστικού Συλλόγου «Άγιος Ιωάννης», Κωνστάντια Βακαλοπούλου, μέλος Δ.Σ. Εξωραϊστικού Συλλόγου «Άγιος Ιωάννης», Δημήτρη Δημητρίου, μέλος Δ.Σ. Σωματείου Ρουμελιωτών, Δημήτρη Παναγούλη, πρ. νομικό σύμβουλο Δήμου Αγίας Παρασκευής και πολλούς υποψήφιους βουλευτές στον Βόρειο Τομέα Αθηνών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet