ΑλλάΖΩ την Πόλη μου: Οι λόγοι συνεργασίας με την παράταξη του δημάρχου Κηφισιάς
Αυτοδιοικητικές εκλογές

ΑλλάΖΩ την Πόλη μου: Οι λόγοι συνεργασίας με την παράταξη του δημάρχου Κηφισιάς

Η θέσπιση της απλής αναλογικής ως εκλογικού συστήματος στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές, διαμόρφωσε ένα πρωτόγνωρο τοπίο στο Δήμο μας. Η δημοτική μας παράταξη «αλλάΖΩ την πόλη μου» ευτύχησε να εκπροσωπηθεί στο Δ.Σ χάρη στην στήριξη των συμπολιτών μας που αγκάλιασαν τις θέσεις και το πρόγραμμά μας.

Με άξονα την υπηρέτηση της βασικής αρχής της απλής αναλογικής που δεν είναι άλλη από την διαμόρφωση συνεργασιών, με γνώμονα την εύρυθμη λειτουργία των θεσμών προς όφελος της κοινωνίας και των πολιτών και υπερασπιζόμενοι το αδιαπραγμάτευτο πλαίσιο αρχών μας που συνοψίζεται στο τρίπτυχο ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ- ΧΡΗΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ συμμετείχαμε στο σχήμα της Διοίκησης με Δήμαρχο τον Γ.Θωμάκο.

Η συνεργασία μας αυτή βασίστηκε σε μια προγραμματική συμφωνία η οποία χαρακτηρίστηκε από ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ-ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ-ΣΥΝΕΠΕΙΑ παράγοντας έργο, που κατά τη γνώμη μας, ξεπέρασε τις προσδοκίες τόσο ως προς την ποιότητα όσο και ως προς την διαμόρφωση προοπτικής για τον Δήμο μας.

Οι εκλογές  τον Οκτώβριο του 2023 θα πραγματοποιηθούν με νέα δεδομένα. Η επαναφορά της ενισχυμένης αναλογικής, η κατάργηση των Τοπικών Συμβουλίων, η μείωση των δημοτικών συμβούλων είναι μερικές μόνο από τις επικείμενες αλλαγές.

Η ανάγκη διαμόρφωσης μιάς ισχυρής σύμπραξης  αυτοδιοικητικών δυνάμεων, απαλλαγμένων από κομματικές εξαρτήσεις και σκοπιμότητες, που θα χαρακτηρίζεται από τις ίδιες αρχές και αξίες που υπηρετούμε, είναι για εμάς προτεραιότητα και στόχος.

Ο Δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος είναι ένα πρόσωπο που υπηρετεί κατά την εκτίμησή μας τις προυποθέσεις αυτές.

Έτσι αποφασίσαμε να συνεργαστούμε με την Δημ. Παράταξη «Συμμαχία Πολιτών» του Γ. Θωμάκου στοχεύοντας σε μια πορεία  με προτεραιότητες:

  • Την ισόρροπη ανάπτυξη στο Δήμο μας
  • Την προστασία του περιβάλλοντος
  • Την διαφύλαξη της κοινωνικής συνοχής.

 Διατηρώντας την αυτοτέλειά μας, ενώνουμε τις δυνάμεις μας για την επίτευξη των κοινών μας στόχων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet