Ανακοίνωση θέσεων και υποψηφίων από την παράταξη Πεντέλη Πόλη Πρότυπο
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Ανακοίνωση θέσεων και υποψηφίων από την παράταξη Πεντέλη Πόλη Πρότυπο

Στο κολυμβητήριο Μελισσίων το βράδυ της Τρίτης 03 Οκτωβρίου η δημοτική παράταξη ΠΕΝΤΕΛΗ ΠΟΛΗ ΠΡΟΤΥΠΟ (ΠΠΠ) πραγματοποίησε την κεντρική της προεκλογική εκδήλωση. Ήταν μια συνάντηση όλων των ηλικιών, μια εκδήλωση ενθουσιασμού και ανυπόκριτης συντροφικότητας, στην οποία συμμετείχαν πάνω από 150 περίπου άτομα που γέμισαν την αίθουσα. 

Η εκδήλωση, την οποία τίμησαν με την παρουσία τους και υποψήφιες / υποψήφιοι περιφερειακών ψηφοδελτίων, ξεκίνησε με την ομιλία του επικεφαλής της παράταξης και υποψηφίου Δημάρχου Κώστα Αποστολίδη, ο οποίος έδωσε το στίγμα και τη φυσιογνωμία της παράταξης και τη βασική πολιτική της στόχευση στα δημοτικά δρώμενα της πόλης μας στη συγκυρία αυτών των εκλογών. Η ΠΠΠ επιδιώκει να συγκροτήσει ένα μέτωπο, μία κοινότητα ενεργών πολιτών που θα παρεμβαίνουν και θα είναι παρούσες και παρόντες στην πόλη μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο για τα ζητήματα που αφορούν στις ζωές των πολλών, στις ζωές μας.

Στη συνέχεια τα μέλη της Γραμματείας της παράταξης Δήμητρα Ζύγρα, Γιάννης Κουτίβας και Δημήτρης Παπασωτηρίου έκαναν τοποθετήσεις με θέμα τις επιμέρους πτυχές των θέσεων της παράταξης στα θέματα του Δημόσιου Χώρου, του Πεντελικού, της Αστικής Κινητικότητας, του Κοινωνικού Χώρου, της Συλλογικής Επιχειρηματικότητας των Νέων, της Δημόσιας Υγείας, του Ψηφιακού Χώρου, της Πολιτικής Προστασίας κλπ. 

Ακολούθησε η παρουσίαση όλων των υποψηφίων της παράταξης, την οποία συντόνισε όπως και όλη την εκδήλωση η Ντέμη Βλάχου (μιας και η Δήμητρα Μπέλλου, μέλος της Γραμματείας απουσίαζε λόγω ασθένειας) και η βραδιά έκλεισε με τραπέζι στην πλατεία του Αη Γιώργη και με την αισιοδοξία όλων για τη συνέχεια. Γιατί «οι συλλογικότητες είναι που κάνουν τη διαφορά».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet