Ανανέωση και Συνεργασία για την πόλη μας: Ερώτημα προς το ΚΟΙΠΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Ανανέωση και Συνεργασία για την πόλη μας: Ερώτημα προς το ΚΟΙΠΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

Είναι διαπιστωμένη αλήθεια πως η λειτουργία των ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΏΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ μας είναι σε πολύ ικανοποιητικό επίπεδο. Είναι παράδοση ετών αυτό. Και το επίτευγμα αυτό είναι μια άρτια συλλογική δουλειά όλων ανεξαιρέτως των συντελεστών. Έχοντας αυτό σαν διαπίστωση θα επιθυμούσαμε, πάντα καλοπροαίρετα, να υποβάλλουμε ένα ερώτημα προς το Δ.Σ. του ΚΟΙΠΑΠ ζητώντας μια υπεύθυνη απάντηση.               

Εδώ και παραπάνω από ένα μήνα δεν λειτουργεί το δρομολόγιο μεταφοράς των νηπίων στους Παιδικούς Σταθμούς. Στην αρχή η απάντηση ήταν πως υπήρχε ένα τεχνικό πρόβλημα στο πράγματι καινούργιο αυτοκίνητο μεταφοράς των νηπίων των Π.Σ. και το οποίο θα διαρκούσε κάποιες λίγες μέρες. Ο χρόνος περνούσε και αιωρούντο ασάφειες από το προσωπικό των Π.Σ. και φτάσαμε να ολοκληρωθεί ένας μήνας χωρίς δρομολόγια!             

Ζητούμε να πληροφορηθούμε υπεύθυνα για το πρόβλημα και τις αιτίες δημιουργίας του. Είμαστε αποδέκτες οχλήσεων από γονείς οι οποίοι είχαν προσαρμόσει τις εργασιακές τους υποχρεώσεις στη μεταφορά των παιδιών τους από το σχολικό των Παιδικών Σταθμών και η παράταση της μη λειτουργίας του τους έχει δημιουργήσει προβλήματα.             

Παρακαλούμε θερμά να έχουμε μια υπεύθυνη απάντηση στο πρόβλημα καθότι η παράτασή του δημιουργεί ερωτηματικά για ένα θεσμό που αναμφισβήτητα έχει μια αντικειμενική ιστορία επιτυχημένης λειτουργίας.           

Σας  ευχαριστούμε εκ των προτέρων.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ “ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ”

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet