Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής: 20 χρόνια πορείας στην πρώτη γραμμή της Αυτοδιοίκησης – Επετειακή εκδήλωση στην παλιά Βουλή
gsgouros.gr
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής: 20 χρόνια πορείας στην πρώτη γραμμή της Αυτοδιοίκησης – Επετειακή εκδήλωση στην παλιά Βουλή

Ισχυρό μήνυμα για το νέο ξεκίνημα που έχει ανάγκη η Περιφέρεια Αττικής στέλνει η παράταξη του Γιάννη Σγουρού «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής» που τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 18:30 στην Παλαιά Βουλή (Σταδίου 13 Αθήνα) γιορτάζει τη συμπλήρωση 20 χρόνων αυτοδιοικητικής διαδρομής και προσφοράς (2003-2023).

Στην εκδήλωση θα βραβευθούν προσωπικότητες με προσφορά στην κοινωνία και την Αυτοδιοίκηση. Συγκεκριμένα, θα τιμηθεί η προσφορά της αείμνηστης Φώφης Γεννηματά στην παράταξή μας, την αυτοδιοίκηση και την Αττική, καθώς και ο συνθέτης Χρήστος Νικολόπουλος και ο σκηνοθέτης Τάσος Μπιρσίμ.

Ο επικεφαλής της Παράταξης και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός, δήλωσε τα εξής:

«Η Παράταξή μαςφέτος συμπληρώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας στην Περιφέρεια Αττικής. Ξεκινήσαμε με επικεφαλής την αείμνηστη Φώφη Γεννηματά, δίνοντας όλες μας τις δυνάμεις, για έργο και λύσεις. Πορευτήκαμε με συνέπεια, συναίνεση, διάλογο και δημιουργική δράση, τόσο στην Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αθηνών – Πειραιώς, όσο και στην Περιφέρεια Αττικής, με μοναδικό γνώμονα την εξυπηρέτηση όλων των πολιτών, παρεμβάσεις και σημαντικά έργα ουσίας, με αποτελεσματικότητα, εντιμότητα, με σεβασμό στο δημόσιο χρήμα. Μείναμε στην Αυτοδιοίκηση και σεβόμενοι πάντα τη λαϊκή ετυμηγορία υπηρετήσαμε τους πολίτες από οποιαδήποτε θέση – δεν λείψαμε ποτέ, δεν φύγαμε ποτέ. Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας, διεκδικώντας τη στήριξη όλων των ενεργών και σκεπτόμενων πολιτών της Αττικής στις εκλογές που έρχονται, σίγουροι ότι θα ψηφίζουν για τον τόπο τους και όχι για το κόμμα τους».

Γραφείο Τύπου περιφερειακής παράταξης Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet