Ανεξαρτητοποιήθηκε από την παράταξη Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή ο Ηλίας Αλεξόπουλος
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Ανεξαρτητοποιήθηκε από την παράταξη Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή ο Ηλίας Αλεξόπουλος

Αξιότιμε Πρόεδρε του Τοπικού Συμβουλίου Πεντέλης, αγαπητέ Σπύρο, δια της υποβαλλόμενης επιστολής ενημερώνω το Τοπικό Συμβούλιο Πεντέλης ότι ανεξαρτητοποιούμαι από την δημοτική παράταξη «Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή» με την οποία είχα εκλεγεί ως τοπικός σύμβουλος.

Είναι δυστυχώς λυπηρό ότι η εν λόγω παράταξη, παρά το ελπιδοφόρο της όνομα, ούτε «νέους» επί της ουσίας ανθρώπους κατάφερε να φέρει στην πολιτική ζωή του Δήμου μας, ούτε βέβαια πραγματοποίησε κάποια «νέα» αρχή, καθώς σε σύντομο χρονικό διάστημα ήρθε το τέλος της, με τα περισσότερα μέλη της είτε να επιστρέφουν άπραγα στο σπίτι τους, είτε να εντάσσονται έως και σε αντίπαλους !!! πολιτικούς σχηματισμούς.

Συνεπώς, παραμένοντας πάντοτε πιστός στα ιδανικά της αειφορίας, της επιστήμης και της δημοκρατίας και πολλώ δε μάλλον στους/τις συμπολίτες μου που με τίμησαν με την ψήφο τους, θεωρώ άσκοπο να συμμετέχω σε μια ανενεργή πλέον πολιτική οργάνωση. Αντιθέτως θεωρώ χρέος μου να συνεχίσω να συμμετέχω στο Τοπικό Συμβούλιο μέχρι τη λήξη της θητείας του, αλλά και γενικότερα να δραστηριοποιούμαι στα κοινά αυτού του τόπου συνεργαζόμενος προφανώς με άλλους ενεργούς προοδευτικούς και δημοκρατικούς συνδυασμούς για σύγχρονες και καινοτόμες λύσεις στα ολοένα και συσσωρευόμενα προβλήματα του δήμου μας.

Με εκτίμηση.

Τοπικός Σύμβουλος Πεντέλης, Ηλίας Δ. Αλεξόπουλος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet