Ανεξαρτητοποιήθηκε η Ελένη Γκρέτσα από την παράταξη του Λ. Κοντουλάκου Μπροστά Μαζί
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Ανεξαρτητοποιήθηκε η Ελένη Γκρέτσα από την παράταξη του Λ. Κοντουλάκου Μπροστά Μαζί

Επιστολή ανεξαρτητοποίησης από τη δημοτική παράταξη Μπροστά Μαζί υπέβαλε προς την πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου Πεντέλης η δημοτική σύμβουλος Ελένη Γκρέτσα, στην οποία και αναφέρει:

Προς

Την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Πεντέλης κ. Κων/να Λαζή

Κοιν :  Δήμαρχο Πεντέλης κ. Δήμητρα Κεχαγιά

            Δημοτικούς Συμβούλους 

Αξιότιμη κ. Πρόεδρε,

Με την επιστολή μου αυτή  επιθυμώ να γνωστοποιήσω την αποχώρησή μου από την δημοτική παράταξη «Μπροστά Μαζί» .

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Επικεφαλής της  παράταξης κ. Ελευθέριο Κοντουλάκο για την συνεργασία αυτή, τους συναδέλφους αιρετούς, τα στελέχη της δημοτικής παράταξης, εκπροσώπους φορέων και πάρα πολλούς  συμπολίτες με τους οποίους από κοινού ενώσαμε τις δυνάμεις μας  για να προσφέρουμε τα μέγιστα. Επίσης, ευχαριστώ βαθύτατα όλους ανεξαιρέτως τους υπαλλήλους του Δήμου για την αμέριστη συνεργασία τους, τις εμπειρίες και τις γνώσεις που μου προσέφεραν κατά την μέχρι σήμερα θητεία μου.

Με απόλυτο Σεβασμό και αίσθημα ευθύνης προς τους συμπολίτες μου οι οποίοι με τίμησαν με την ψήφο τους,  

Θα συνεχίσω να εργάζομαι από τη  θέση  αυτή  και να μάχομαι για το καλό του τόπου  μου, σύμφωνα πάντα με τις αρχές και τις αξίες μου, υπερασπιζόμενη με όλες μου τις δυνάμεις όποια ανάγκη υπάρξει ανεξαρτήτως κατεύθυνσης, όπως άλλωστε  έπραξα μέχρι σήμερα.

Παρακαλώ θερμά όπως προβείτε στις απαραίτητες  διαδικασίες γνωστοποίησης της ανωτέρω απόφασης σε όλους τους θεσμικούς παράγοντες του Δήμου.

Με τιμή

Ελένη Γκρέτσα

Δημοτική Σύμβουλος Πεντέλης

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet