Ανυπότακτη Αττική: Αντιφασιστικό ποτάμι στο Κερατσίνι 10 χρόνια μετά τη δολοφονία του Παύλου – Ούτε στην αυτοδιοίκηση, ούτε πουθενά!
Φωτογραφία: Ανυπότακτη Αττική/FB
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Ανυπότακτη Αττική: Αντιφασιστικό ποτάμι στο Κερατσίνι 10 χρόνια μετά τη δολοφονία του Παύλου – Ούτε στην αυτοδιοίκηση, ούτε πουθενά!

Με τεράστια μαζικότητα πραγματοποιήθηκε η αντιφασιστική πορεία στο Κερατσίνι, δέκα χρόνια μετά τη δολοφονία του αντιφασίστα μουσικού Παύλου Φύσσα από το χρυσαυγίτη Ρουπακιά και τη δολοφονική συμμορία της ΧΑ.

Χαιρετίζουμε τους χιλιάδες πολίτες, εργαζόμενους/ες, νέους και νέες, που κατέκλυσαν το Κερατσίνι. Η Ανυπότακτη Αττική, μαζί με τα μέλη, φίλους και υποψηφίους συμβούλους και την υποψήφια περιφερειάρχη Αττικής Μαριάνα Τσίχλη, έδωσαν μαζικό παρών, φωνάζοντας δυνατά, ότι οι ναζί δεν χωράνε ούτε στις πόλεις, ούτε στις γειτονιές μας, για να μην ζήσουμε άλλα θύματα της φασιστικής βίας!

Το αντιφασιστικό κίνημα κατάφερε να συντρίψει το αυγό του φιδιού, στέλνοντας τη ναζιστική συμμορία στη φυλακή και το πολιτικό περιθώριο που ανήκει. Έτσι και τώρα, ο λαός θα σταθεί αντιφασιστικό τείχος απέναντι στον ορατό κίνδυνο να ξανασηκώσει ο φασισμός κεφάλι, μετά την εκλογική άνοδο της ακροδεξιάς και την είσοδο του νεοναζιστικού μορφώματος των «Σπαρτιατών» στη Βουλή, υπό την καθοδήγηση του Κασιδιάρη, αλλά και άλλων ακροδεξιών και υπερσυντηρητικών ρευμάτων όπως η Νίκη ή ο Βελόπουλος.

Μηδενική ανοχή στο φασισμό και στην αυτοδιοίκηση. Στην Περιφέρεια Αττικής, οι φασίστες πρώην εκλεγμένοι με την ΧΑ ως υποψήφιοι άλλου συνδυασμού, διεκδικούν την ψήφο του λαού ξανά. Πρέπει να πάρουν την απάντηση που τους πρέπει με μαζική καταδίκη και κινητοποίηση λαού και νεολαίας.

Ο Παύλος Φύσσας Ζει, όσο ζουν οι αξίες της ανθρωπιάς, της αλληλεγγύης και της ελευθερίας.

Ανυπότακτη Αττική 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet