Βανδαλισμός στο εκλογικό περίπτερο του υποψήφιου δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκη Γρ. Λέοντος
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Βανδαλισμός στο εκλογικό περίπτερο του υποψήφιου δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκη Γρ. Λέοντος

Άγνωστοι βανδάλισαν το εκλογικό περίπτερο του συνδυασμού Λυκόβρυση – Πεύκη Μαζί, λίγο πριν στηθούν οι κάλπες για τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών στον Δήμο, όπως καταγγέλλει ο επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιος δήμαρχος Γρηγόρης Λέων.

«Οι επιθέσεις στο διαδίκτυο και ο τοξικός λόγος των τρολ ήταν αναμενόμενο ότι θα οδηγούσε και σε πραγματική βία κάποια στιγμή» σχολιάζει ο κ. Λέων με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και προσθέτει:

«Όποιος κρύβεται πίσω από τον βανδαλισμό του περιπτέρου μας θα πάρει την απάντησή του από τους πολίτες της Λυκόβρυσης Πεύκης την Κυριακή. Θεωρούμε την καταδίκη τέτοιων πράξεων αυτονόητη και αναμένουμε τις τοποθετήσεις όλων των δημοτικών συνδυασμών που συμμετείχαν στις εκλογές».

«Καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε μορφή βίας»

Λίγο μετά την ανάρτηση, ο συνδυασμός του έτερου διεκδικητή του δημαρχιακού θώκου Μάριου Ψυχάλη, Δήμος Μπροστά+, καταδίκασε τον βανδαλισμό, αναφέροντας σε ανακοίνωσή του:

«Με λύπη αντικρίσαμε την εικόνα από τον βανδαλισμό του περιπτέρου του υποψηφίου δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Γρηγόρη Λέων. Καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε μορφή βίας. Αυτές οι πρακτικές δεν συνάδουν με τον πολιτικό λόγο και πολιτικό πολιτισμό σε μία Δημοκρατία. Ευελπιστούμε οι Αρχές να αναζητήσουν άμεσα ευθύνες για αυτή την ενέργεια με τη χρήση των οπτικών μέσων που υπάρχουν στην ευρύτερη περιοχή.

Η παράταξη δήμος Μπροστά+ και ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μάριος Ψυχάλης έχουν δηλώσει με κάθε τρόπο πως οι διαφορές μας είναι μόνο πολιτικές και με βάση αυτές θα αναμετρηθούμε στην εκλογική αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής. Την επόμενη μέρα είμαστε βέβαιοι πως όλοι θα καθίσουμε στο τραπέζι του διαλόγου για να αντιμετωπίσουμε από κοινού τα προβλήματα της πόλης μας.

Για το λόγο αυτό, κάθε πράξη βίας, εκφοβισμού ή χειραγώγησης του εκλογικού αποτελέσματος, από όπου κι αν προέρχεται, είναι αυτονόητα κατακριτέα και καταδικαστέα».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet