Βλ. Σιώμος: Η περιβαλλοντική εκπαίδευση των παιδιών μας εγγυάται ένα περισσότερο βιώσιμο μέλλον για  την πόλη μας
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Βλ. Σιώμος: Η περιβαλλοντική εκπαίδευση των παιδιών μας εγγυάται ένα περισσότερο βιώσιμο μέλλον για την πόλη μας

Το πρώτο σχολικό κουδούνι της φετινής χρονιάς σηματοδοτεί και την έναρξη ενός νέου και όμορφου ταξιδιού για τα παιδιά μας στον κόσμο της γνώσης. Μαζί με τις ευχές μου για μια γόνιμη σχολική χρονιά, θα ήθελα να τονίσω ότι για εμάς, στον Δήμο Πεντέλης, η εκπαίδευση των νέων ανθρώπων δεν σταματά μόνο στις σχολικές αίθουσες, αλλά συνδέεται άμεσα με την καλλιέργεια μια φιλικότερης σχέσης με το περιβάλλον.

Ως αντιδήμαρχος Πεντέλης και πρόεδρος του Συνδέσμου για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) δίνω μεγάλη σημασία στην περιβαλλοντική εκπαίδευση των παιδιών από πολύ μικρή ηλικία. Για τον λόγο αυτόν στον ΣΠΑΠ έχουμε ήδη πραγματοποιήσει σειρά βιωματικών δράσεων σε πολλά σχολεία του Δήμου μας, που αγκαλιάστηκαν τόσο από τα παιδιά όσο και από τους εκπαιδευτικούς τους.

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική δράση, την οποία και θα επεκτείνουμε και τη νέα σχολική χρονιά, καθώς πιστεύουμε ότι μόνο καλλιεργώντας από τώρα στα παιδιά μας μια εντελώς διαφορετική περιβαλλοντική κουλτούρα, θα καταφέρουμε να επιτύχουμε τον μεγάλο στόχο που έχει θέσει η δημοτική μας αρχή να κάνουμε τον Δήμο μας κλιματικά ουδέτερο μέχρι το 2030.

Με τη δική σας στήριξη στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, θα συνεχίσω να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις στην περιβαλλοντική εκπαίδευση της νέας γενιάς, έτσι ώστε όλοι μαζί να «χτίσουμε» ένα μέλλον περισσότερο βιώσιμο στην πόλη μας.

Βλάσσης Σιώμος,

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πεντέλης Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων

Αντιδήμαρχος Δήμου Πεντέλης

Πρόεδρος Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ)

Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)

Αντιπρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)

Δείτε σχετικό βίντεο

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet