Βριλήσσια – Πορεία Ευθύνης: Ανακοίνωση των πρώτων 22 υποψήφιων
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Βριλήσσια – Πορεία Ευθύνης: Ανακοίνωση των πρώτων 22 υποψήφιων

Αγαπητοί συνδημότες,

Η δημοσιονομική, η μεταναστευτική, η υγειονομική, η ενεργειακή κρίση καθώς  και ο πόλεμος στην Ουκρανία διαμόρφωσαν μία νέα κοινωνική και οικονομική πραγματικότητα με  συνέπεια τη συρρίκνωση του κοινωνικού κράτους, σε τέτοιο σημείο ώστε να απειλείται η κοινωνική συνοχή.

Οι κρίσεις αυτές είχαν ως αποτέλεσμα την υποβάθμιση του δικαιώματος στην εργασία, του δικαιώματος στην κοινωνική ασφάλιση, του δικαιώματος στην υγεία, του δικαιώματος στο όνειρο της ζωής και την προσβολή της αξίας του ανθρώπου, η προστασία της οποίας αποτελεί πρωταρχική υποχρέωση κάθε κοινωνίας. Επίσης έγιναν η αφορμή να φύγουν ορισμένες ψευδαισθήσεις από τους ανθρώπους και να εστιάσουν τις σκέψεις τους  περισσότερο στο τι είναι το βασικό, το κανονικό, το πιο επείγον.

Μέσα σε αυτές τις κρίσεις, ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του δήμου μας με πρόεδρο την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολίτικής και Αγωγής Υγείας κα. Βούλα Αρσένη –  Λάμπρου απέδειξε την εγγυητική και την αποτελεσματική λειτουργία του. Όχι μόνο η κοινωνική αλληλεγγύη δεν υποχώρησε, όχι μόνο  διαφυλάχθηκαν τα αγαθά των πολιτών και κυρίως των ευάλωτων ομάδων,  αλλά αντίθετα αυτή αναβαθμίστηκε με την ανάπτυξη  νέων πολιτικών, και πλήθος παροχής δωρεάν υπηρεσιών προς  όλους τους πολίτες και μάλιστα όταν χρειάστηκε, στην πρώτη  γραμμή διαχείρισης κρίσης.  

Αγαπητοί συνδημότες,

  • Όλοι εμείς, που μεγαλώσαμε ή επιλέξαμε τα Βριλήσσια για να ζήσουμε, να εργαστούμε και να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας, πρέπει σήμερα να απαντήσουμε στην ερώτηση τί είδους Δήμο θέλουμε ;
  • προέκταση και συνέχεια του κάθε κόμματος και μία πόλη φέουδο και «λάφυρο» των βουλευτών ή  ένα Δήμο  ο οποίος ανήκει  σε όλους τους δημότες τους οποίους και αντιμετωπίζει ισότιμα και με κοινωνική ευαισθησία.
  • Θέλουμε ένα Δήμο που κινδυνεύουν όλα όσα ΜΑΖΙ πετύχαμε μέχρι σήμερα, μέσα από μία  προσπάθεια επιβολής προσωπικών πολιτικών  φιλοδοξιών, κομματικών σχέσεων και στόχων και πολιτικών «παρέας»;
  • Θέλουμε ένα Δήμο στάσιμο ή έναν Δήμο σύγχρονο και λειτουργικό, οικονομικά ισχυρό, δημιουργικά προοδευτικό, περιβαλλοντικά βιώσιμο, κοινωνικά αλληλέγγυο και απελευθερωμένο από κάθε είδους κομματικές χειροπέδες. που θα παρακολουθεί στενά τα ευρωπαϊκά δρώμενα;
  • χωρίς ξεκάθαρες θέσεις, προτεραιότητες  και πειστικές πολιτικές ή ένα Δήμο του οποίου ο επικεφαλής  μιλάει  συγκεκριμένα, δηλαδή με πεπραγμένα και εγγυήσεις συνετής, αποτελεσματικής διακυβέρνησης και ορθής οικονομικής διαχείρισης  από τη μια  και με προγραμματική σαφήνεια και συγκεκριμένες πολιτικές, για το αύριο;
  • Θέλουμε ένα Δήμο ο οποίος εγγυάται μία επιτυχημένη, δημιουργική προοδευτική και κοινωνική συλλογική προσπάθεια και δράση με  τη δημιουργία μιας υπαρκτής και ευρείας κοινωνικής συμμαχίας όλων των πολιτών που επιζητούν την πρόοδο και την ποιότητα ζωής ή ένα  Δήμο που ενδιαφέρεται μόνο για το χρώμα του χάρτη, το βράδυ των εκλογών στην τηλεόραση;

Αυτά τα ενδεικτικά ερωτήματα, δεν είναι ούτε δεξιά ούτε αριστερά, ούτε συντηρητικά ούτε προοδευτικά. Είναι ΟΛΩΝ μας, είναι πραγματικά και σηματοδοτούν και χαρακτηρίζουν την έκφραση ενός διαφορετικού αξιακού οράματος για την πορεία και λειτουργία του δήμου και της  πόλη μας.

 Αγαπητοί συνδημότες,

Η Κίνηση Δημοτών «Βριλήσσια – Πορεία Ευθύνης» συγκροτείται από όλους εμάς, που θέλουμε να καταθέσουμε τις γνώσεις και τις εμπειρίες μας και να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας δουλεύοντας εντατικά και κυρίως αποτελεσματικά, με στόχο να αλλάξει η πόλη μας εικόνα και λειτουργία να γίνει ακόμα καλύτερη.

Εμείς θεωρούμε ότι η διαχείριση των προσδοκιών σας δεν μπορεί να αφεθεί στην απόγνωση , ή το μη χείρον βέλτιστο.

Εμείς ό,τι λέμε, το εννοούμε,

ό,τι εννοούμε, το πιστεύουμε,

ό,τι πιστεύουμε, το κάνουμε πράξη.

Ακολουθούν με αλφαβητική σειρά τα πρώτα 24 μέλη – υποψήφιοι της κίνησης ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ και μετά τις εθνικές εκλογές θα ακολουθήσει  η ανακοίνωση και των υπολοίπων υποψηφίων μας.

                             ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ – ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ                            ΕΡΓΟ-ΕΜΠΕΙΡΙΑ-ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ
ΒΡΟΝΤΖΑΚΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ του ΝικολάουΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ/ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ /ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ  / ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΑ   ΖΩΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ
ΓΕΩΡΓΟΥΛΗ ΕΛΕΝΗ του ΠαναγιώτηΠρ. Υποψ. Ευρωβουλευτής “Άρμα Συνεργασίας Για την Ευρώπη των Εθνών” του  Γ. Δημαρά / Αποφ. Εθνικού κ Καποδιστριακού Πανεπιστημίου /Δημόσια Διοίκηση/Δημόσιες σχέσεις-Μάρκετινγκ/ Αγιογράφος 
ΕΛΙΖΑ ΜΕΝΕΞΟΠΟΥΛΟΥ του ΓεωργίουΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ -ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΡΕΛΛΑΚΗ HΛΕΚΤΡΑ  Του ΝικολάουΜΑΘΗΤΡΙΑ ΛΥΚΕΙΟΥ
ΚΛΩΝΑΡΗ ΕΙΡΗΝΗ του ΙωάννηΕΛ.ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ του ΙωάννηΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
ΤΡΑΚΑΔΑ -ΜΑΛΕΦΑΚΗ ΕΛΕΝΑ του ΕυαγγέλουΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ του ΝικολάουΠΑΘΟΛΟΓΟΣ-ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΟΣ
ΜΙΣΑΚΟΒΙΤΣ ΣΟΦΙΑ  του  ΒασίληΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
ΜΠΑΤΣΙΑΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του  ΑργύρηΜΑΘΗΤΗΣ ΛΥΚΕΙΟΥ
ΜΠΕΛΙΓΙΑΝΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΣτέφανουΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ -ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΡΑΠΤΗ ΣΟΦΙΑ του ΓεωργίουΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ-ΜΕΛΟΣ Δ.Σ ΟΚΠΑΔΒ
ΦΑΝΤΗ ΡΑΦΟΥΛ του ΜισέλΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΣΑΡΔΗ ΜΑΡΙΑ του ΓεωργίουΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΓΑΛΛΙΚΩΝ -Προέδρος Συλ. Γονέων & Κηδεμόνων 6ου Δημοτικού
ΣΠΑΝΑΚΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΓεωργίουΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ- ΔΑΜΑΣΚΗΝΗ του Κων/νουΦΙΛΟΛΟΓΟΣ 
ΤΣΕΚΟΥΡΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑ του ΒίκτωρΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ
ΤΣΙΑΜΠΑ ΑΛΚΜΗΝΗ του ΝικολάουΗΘΟΠΟΙΟΣ-ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ
ΜΑΙΡΗ ΑΛΙΦΑΝΤΗ τουREAL ESTATE
ΝΙΚΟΛ ΓΕΩΡΓΑΚΗ του ΝικολάουΟΝ LINE MARKKETING
ΜΠΟΒΟΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΧριστόφορουΕΛ.ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
ΡΩΜΑΝΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ του ΠαναγιώτηΕΛ.ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

Αγαπητοί συνδημότες,

Κάθε δήμος δημιουργήθηκε και υπάρχει από και για τους πολίτες.

Κάθε δήμος αναπτύσσεται όταν οι πολίτες του είναι ενεργοί πολίτες.

Για αυτό θέλουμε να συμμετέχεις.

Μοιράσου μαζί μας την ιδέα σου, την άποψή σου, για τον δήμο μας και τη γειτονιά σου.

Ενημερώσου για τις απόψεις και θέσεις της κίνησης μας για τα μικρά και μεγάλα θέματα του Δήμου μας και συμπορευτείτε μαζί μας.

Ανοίγουμε τον  προγραμματικό διάλογο και  σε  καλωσορίζουμε σε αυτόν.

Αρκεί η συζήτηση να γίνεται χωρίς fake news, με σοβαρότητα, αξιοπιστία και νηφαλιότητα

Εμείς θέλουμε οι πολίτες ακούγοντας τις προγραμματικές μας θέσεις, να αξιολογήσουν, να συγκρίνουν και να ψηφίσουν με πλήρη συνείδηση και ευθύνη για το μέλλον τους.      

Αν μπορεί να συνεχίσουμε την πορεία ευθύνης του Δήμου μας. Να το δείξουμε με την ψήφο μας στις δημοτικές εκλογές ενισχύοντας μια γνήσια ενωτική προοδευτική Κίνηση Δημοτών που στοχεύει  σε μία ακηδεμόνευτη  και ακομμάτιστη  Τοπική Αυτοδιοίκηση και σε μία σύγχρονη και νοικοκυρεμένη πόλη.

Είμαστε εδώ, 13 χρόνια με ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ , ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ-ΕΡΓΟ –ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΑΙΣΙΩΣΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΝΕΡΓΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ, ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ.

13 ΧΡΟΝΙΑ  ΣΤΗΝ 1Η γραμμή  των προβλημάτων όχι μόνο για την δημιουργία  του κοινωνικού προσώπου του δήμου  και την επίλυση  των θεμάτων αλλά ακούγοντας και προσπαθώντας να βοηθήσουμε  συνολικά στην αντιμετώπιση της καθημερινότητας του κάθε πολίτη όπου χρειαζόταν.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet