Γιάννης Βαρδακαστάνης: Ο Μάριος Ψυχάλης μπορεί να αποτελέσει έναν πολύ σπουδαίο Δήμαρχο
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Γιάννης Βαρδακαστάνης: Ο Μάριος Ψυχάλης μπορεί να αποτελέσει έναν πολύ σπουδαίο Δήμαρχο

Την πεποίθησή του πως ο Μάριος Ψυχάλης μπορεί να αποτελέσει σημαντικό κεφάλαιο για τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης εξέφρασε ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Γιάννης Βαρδακαστάνης κατά την εκδήλωση για την κοπή πίτας και την παρουσίαση του συνδυασμού «δήμος Μπροστά+».

Αν και, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, ο ίδιος δεν ήταν εφικτό να είναι παρών, ωστόσο, με βιντεοσκοπημένο μήνυμα του, εξήρε την προσωπικότητα και την επιστημονική ικανότητα του Μάριου Ψυχάλη και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι θα φέρει στον Δήμο αυτό που χρειάζεται, ώστε να γίνει μια ασφαλής, προσβάσιμη και θελκτική πόλη τόσο για τους κατοίκους, όσο και για τους επισκέπτες της.

Στο μήνυμά του, ο κ. Βαρδακαστάνης ανέφερε:

«Είναι πραγματικά πολύ σημαντικό νέοι άνθρωποι, πετυχημένοι επιστήμονες, όπως ο Μάριο Ψυχάλης, να ενασχολούνται με τα κοινά και, μάλιστα, από την πολύ νεανική τους ηλικία. Το έχει ανάγκη η κοινωνία μας, το έχει ανάγκη η πολιτική ζωή της χώρας, το έχει ανάγκη η τοπική αυτοδιοίκηση. Γνωρίζω τον Μάριο και τον έχω παρακολουθήσει, με τιμά με την φιλία του και στον επαγγελματικό του βίο και στην ενασχόλησή του με τα κοινά, αλλά και στον επιστημονικό του βίο.

Είναι ένας λαμπρός νέος. Είμαι βαθιά πεπεισμένος ότι ο Μάριος Ψυχάλης μπορεί να αποτελέσει έναν πολύ σπουδαίο Δήμαρχο του Δήμου σας. Διότι φέρνει μαζί του τη γνώση, την όρεξη, την καινοτομία, τη συμπερίληψη και την αγάπη στην ποικιλομορφία που εκπροσωπεί ο ίδιος. Μπορεί να εργαστεί για μια κοινωνία στον Δήμο σας της ισότητας, των ίσων ευκαιριών, χωρίς διακρίσεις, με ανάπτυξη, με συνθήκες ανθρώπινης διαβίωσης και για εσάς που ζείτε στο Δήμο και για εμάς που επισκεπτόμαστε, τον πολύ όμορφο Δήμο σας.

Μάριε, σε εσένα, στους συνεργάτες σου, εύχομαι από καρδιάς κάθε επιτυχία. Στον όμορφο αγώνα σου, θα είμαστε μαζί σου».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet