Για το βιβλίο του «Τα Διαχρονικά Μυστικά Στρατηγικής Αξιοποίησης Ακινήτων» μίλησε ο Μ. Κρανίδης
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Για το βιβλίο του «Τα Διαχρονικά Μυστικά Στρατηγικής Αξιοποίησης Ακινήτων» μίλησε ο Μ. Κρανίδης

Την Δευτέρα 21/11/2022 στην Αθήνα στο bar Blind Beggar, εμπορικό κέντρο Atrium, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, δυνατές ομιλίες και παρουσία πολλών φίλων, η 2η παρουσίαση του νέου βιβλίου « Τα Διαχρονικά Μυστικά Στρατηγικής Αξιοποίησης Ακινήτων» από τον εκδοτικό οίκο 24 Γράμματα, του Μάνου Κρανίδη, Πολιτικού Μηχανικού ΕΜΠ, Δημοτικού Συμβούλου Επικεφαλής Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023 και Υποψηφίου Δημάρχου.

Στο εκλεκτό πάνελ ομιλητών ήταν οι: Γιώργος Σαρρής, Δημοσιογράφος Μέλος ΕΣΗΕΑ, συγγραφέας, Θεόδωρος Βάρδας, Οικονομολόγος, Πρόεδρος – Διευθύνων Σύμβουλος ΒΑΡΔΑΣ ΑΕΒΕΕ, Νίκος Δήμτσας, Chief Investment Officer, Μέλος ΔΣ, DIMAND AE, Πρόδρομος Βλάμης, Αναπληρωτής Καθηγητής, Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης, Πανεπιστήμιο Πειραιώς και ο συγγραφές Μάνος Κρανίδης.

Οι ομιλητές ανέδειξαν με σαφήνεια τα κεντρικά σημεία και ουσιαστικά συμπεράσματα του Βιβλίου και τα σημαντικά στοιχεία της πορείας και του βιογραφικού του συγγραφέα. Στις εξαιρετικές ομιλίες τους επίσης αναφέρθηκε η χρηστικότητα, η εύκολη κατανόηση, η πλήρη κάλυψη των βασικών ζητημάτων ακινήτων του βιβλίου. Ενώ από το πάνελ ομιλητών αναδείχθηκαν και συζητήθηκαν τα σημαντικά ζητήματα για την διαχείριση ακίνητης περιουσίας και την αγορά ακινήτων, που αφορά εκατομμύρια ανθρώπους στην Ελλάδα.

Στην ομιλία του ο κ.Κρανίδης, εκτός από το εκλεκτό πάνελ, ευχαρίστησε θερμά όλους τους παρευρισκόμενους, τους συντελεστές του βιβλίου, την οικογένεια του, τους συνεργάτες του, του ειδικούς επιστήμονες ακινήτων, τους ιδιοκτήτες και πελάτες για την εμπιστοσύνη τους ως μάχιμο μηχανικό σε εκατοντάδες υποθέσεις ακινήτων, την ομάδα του εκδοτικού οίκου 24 Γράμματα και βέβαια τους δασκάλους του διαχρονικά στην επαγγελματική και κοινωνική πορεία του. Καθώς επίσης και όλους που στηρίζουν την έκδοση του βιβλίου και που το έχουν ήδη στη βιβλιοθήκη τους.

Γραφείο τύπου δημοτικής παράταξης Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet