Γιορτή αγάπης και ελπίδας από την παράταξη Ηράκλειο Πολιτών και τον Γ. Παπαδημητρίου
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Γιορτή αγάπης και ελπίδας από την παράταξη Ηράκλειο Πολιτών και τον Γ. Παπαδημητρίου

Την Κυριακή 2 Ιουλίου, στις 11:30 το πρωί, ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής Γιώργος Παπαδημητρίου και ο συνδυασμός του Ηράκλειο Πολιτών, μαζί με το free press «Κοίτα», διοργάνωσαν στην κεντρική πλατεία της πόλης τη γιορτή αγάπης και ελπίδας «Γίνε δότης μυελού των οστών».

Ο κ. Παπαδημητριου, μεταξύ άλλων, τόνισε για τη δράση: «Ελπίζω ότι βάλαμε ένα πολύ μικρό λιθαράκι κι εμείς στη διαδικασία αυτή! Είναι τόσο απλό. Δεν κοστίζει! Δεν είναι χρονοβόρο! Μπορεί να σώσει μια ζωή! Ευχαριστούμε όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης, τον σύλλογο Karkinaki, τo Free Press περιοδικό Koita-magazine, τo Ελπί-Ζω και τα δίκτυα ΕΡΤ, Alpha TV, Action24 για την τηλεοπτική κάλυψη, αυτό το «καυτό» πρωινό του Ιουλίου.

Το «παρών» στη δράση έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο βουλετής της Πλεύση Ελευθερίας Σπύρος Μπιμπίλας, ο ηθοποιός Κωστής Σαββιδάκης, οι τραγουδιστές Δημήτρης Κόκκοτας, Ησαΐας Ματιάμπα, Βασίλης Πορφυράκης και η πρωταθλήτρια της Ιππασίας Χριστίνα Ντίκου. Μαζί τους και ο πρώην δήμαρχος της πόλης Παντελής Βλασσόπουλος και πολλοί υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού Ηράκλειο Πολιτών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet