Γ. Σταθόπουλος: Ο Αντώνης Αντζουλίδης στη Νίκη των Πολιτών
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Γ. Σταθόπουλος: Ο Αντώνης Αντζουλίδης στη Νίκη των Πολιτών

Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζω τον, επί πολλά χρόνια ιδιωτικό υπάλληλο αλλά και επιχειρηματία εστίασης, ΑΝΤΩΝΗ ΑΝΤΖΟΥΛΙΔΗ στην ΝΙΚΗ των ΠΟΛΙΤΩΝ Αγίας Παρασκευής – Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση.

Ο Αντώνης Αντζουλίδης, κάτοικος Αγίας Παρασκευής από το 1970, φοίτησε στο Γυμνάσιο της πόλης μας και στο σχολείο ΙΜ Παναγιωτόπουλου, σπούδασε διοίκηση επιχειρήσεων και Μάρκετινγκ στο Deree college και έχει ένα γιο και μια κόρη.

Επί πολλά χρόνια υπήρξε στέλεχος και στην συνέχεια Διευθυντής πωλήσεων σε ιδιωτικές επιχειρήσεις μέχρι το 2019.

Ο Αντώνης δημιούργησε και λειτούργησε, παράλληλα, από το 1985 έως 1992 το πρώτο κατάστημα καφέ και εστίασης στην Πλατεία Αγίου Ιωάννου, το γνωστό Mamino και ακολούθως από το 1992 έως το 1998 το καφέ μπαρ Cafe de la paix στην οδό Ελβετίας 16.

Διετέλεσε, επίσης, επί πολλά χρόνια στο Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας ποδοσφαίρου της Αγίας Παρασκευής-ΣΑΝΤΑ ενώ ήταν και αθλητής στο εφηβικό και αντρικό μπάσκετ της πόλης μας.

Ο Αντώνης Αντζουλίδης, κάτοικος Τσακού και άνθρωπος που ζει τον παλμό της πόλης μας, θα συμβάλλει ουσιαστικά στην προσπάθεια μας για διαμόρφωση πλαισίου και θέσεων ενίσχυσης της τοπικής αγοράς.

Γιάννης Σταθόπουλος, επικεφαλής δημοτικής παράταξης Νίκη των Πολιτών, πρώην δήμαρχος Αγίας Παρασκευής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet