Δήμος Μπροστά+: Αγανάκτηση και απόγνωση των κατοίκων στα Διαπουλέικα
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Δήμος Μπροστά+: Αγανάκτηση και απόγνωση των κατοίκων στα Διαπουλέικα

Μια ακόμα γειτονιά της πόλης βρίσκεται σε πλήρη αποσύνθεση, με τους κατοίκους να δηλώνουν αγανακτισμένοι από την εγκατάλειψη που βιώνουν εξαιτίας της αδιαφορίας της δημοτικής Αρχής. Αυτό είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει κλιμάκιο της παράταξης «δήμος Μπροστά+», που με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Μάριο Ψυχάλη, επισκέφθηκε την Κυριακή 16 Οκτωβρίου τη γειτονιά «Διαπουλέικα» και συνομίλησε με τους κατοίκους για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Παντελής έλλειψη καθαριότητας σε κάθε σημείο, παρατημένα για μήνες κλαδέματα με κίνδυνο, ιδιαίτερα κατά την καλοκαιρινή περίοδο εκδήλωσης πυρκαγιάς. Ελλιπέστατος και προβληματικός φωτισμός, ο οποίος με την πρώτη βροχή, όπως διαπιστώθηκε, βυθίζει την περιοχή στο σκοτάδι, επιδεινώνοντας το έντονο πρόβλημα ασφάλειας που ανέφεραν οι κάτοικοι, οι οποίοι έχουν πέσει αμέτρητες φορές θύματα κλοπής στα σπίτια τους.

Ταυτόχρονα, η έντονη δυσοσμία από το καφεκοπτείο, που πνίγει την περιοχή και έχει επιβαρύνει το αναπνευστικό σύστημα πολλών δημοτών, σε συνδυασμό με τη λειτουργία των μαρμαράδικων, που λειτουργούν εντός της κατοικημένης περιοχής, καθιστούν την γειτονιά ως μία από τις πλέον υποβαθμισμένες του Δήμου.

Δεν θα επιτρέψουμε άλλη υποβάθμιση. Οι κάτοικοι δεν αξίζουν να τους συμπεριφέρονται με τόσο βάναυσο τρόπο για την καθημερινότητά τους. Κάθε παράπονο, κάθε πρόβλημα καταγράφεται, μελετάται και εντάσσεται στο σχεδιασμό για την εξεύρεση λύσεων. Η εικόνα στην πόλη πρέπει να αλλάξει ριζικά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet