Δήμος Μπροστά+ Ακούμε την κοινωνία – Παρόντες σε κάθε γωνιά της πόλης
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Δήμος Μπροστά+ Ακούμε την κοινωνία – Παρόντες σε κάθε γωνιά της πόλης

Με το βλέμμα στραμμένο πάντα στα καθημερινά προβλήματα των συμπολιτών μας, συνεχίζουμε άοκνα την παρουσία μας σε κάθε γειτονιά. Αυτό το Σάββατο, 12 Νοεμβρίου, ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης και στελέχη της παράταξης «δήμος Μπροστά+», επισκέφθηκαν τις γειτονιές στις οδούς Ήρας και Φαέθοντος στο Ηλιακό Χωριό, καθώς και Αθανασίου Διάκου και Γεωργίου Αργύρη στη Λυκόβρυση, όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με κατοίκους και να ακούσουν τα προβλήματά τους.

Οι συζητήσεις κινήθηκαν για μια ακόμα φορά γύρω από τα συνήθη, μείζονα ζητήματα της καθαριότητας, του δημοτικού φωτισμού, της ασφάλειας στις γειτονιές και της έλλειψης κοινόχρηστων χώρων πρασίνου. Οι κάτοικοι εξέφρασαν τα παράπονά τους από την δημοτική Αρχή για την αδιαφορία και την εγκατάλειψη που παρουσιάζουν οι γειτονιές τους και ζήτησαν την άμεση λήψη μέτρων και πρωτοβουλιών για την βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.

Πιστοί στις αρχές μας, ακούμε την κοινωνία, καταγράφουμε τις ανάγκες, προτείνουμε λύσεις. Συνεχίζουμε να είμαστε παρόντες και χρήσιμοι σε κάθε γωνιά της πόλης μας.

Γραφείο Τύπου δημοτικής παράταξης Λυκόβρυσης – Πεύκης Δήμος Μπροστά+

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet