Δήμος Μπροστά+: Βγάζουμε τις «μάσκες», προχωράμε μπροστά με πρόσωπα φανερά
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Δήμος Μπροστά+: Βγάζουμε τις «μάσκες», προχωράμε μπροστά με πρόσωπα φανερά

Η Κυριακή της Αποκριάς είναι η κορύφωση της καρναβαλικής περιόδου, όπου όλοι ξεφαντώνουν, διασκεδάζουν και χαίρονται τη ζωή με χορούς, τραγούδια και διονυσιακή διάθεση. Είναι μια παραδοσιακή γιορτή που μας δίνει την ευκαιρία να έρθουμε πιο κοντά, να ανταλλάξουμε ευχές και πειράγματα και να γίνουμε πάλι παιδιά. Το αξίζουν όλοι και ευχόμαστε να το πράξουν.

Στον Δήμο μας, παρά το γεγονός ότι έχουμε και τους χώρους και τις δυνατότητες, πέρα από τις επιμέρους αποκριάτικες εκδηλώσεις και χορούς των συλλόγων μας, δεν υπάρχει μια οργανωμένη γιορτή για όλη την πόλη καθ’ όλη την διάρκεια της περιόδου της Αποκριάς. Αντίθετα, σε πολλές πόλης της χώρας, αλλά και σε όμορους Δήμους, οργανώνονται κάθε χρόνο μεγάλες, κεντρικές γιορτές και παρελάσεις, όπου συμμετέχουν όλοι οι δημότες και έχουν την ευκαιρία να γιορτάσουν μαζί. Ελπίζουμε, σύντομα στο μέλλον να υπάρξει η πρωτοβουλία ώστε τα επόμενα χρόνια να οργανώνεται και στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης μια μεγάλη, κεντρική, καρναβαλική παρέλαση, όπου όλοι μαζί να ανταμώσουμε και να γιορτάσουμε, προσκαλώντας και επισκέπτες να γνωρίσουν τις ομορφιές της πόλης μας.

Τέλος, μια που την περίοδο αυτή, οι μεταμφιέσεις έχουν την τιμητική τους, θα ήταν ευχής έργο, από το πρωί της Καθαράς Δευτέρας, οι «μάσκες» να βγουν και να προχωρήσουμε μπροστά, με φανερά πρόσωπα και χαμόγελα για το καλό της πόλης μας. Στην παράταξη «δήμος Μπροστά+» αυτό είναι φιλοσοφία ζωής. Χωρίς μάσκες, χωρίς προσωπεία, με πρόσωπα φανερά, καθαρά, με όρεξη για δουλειά και δημιουργία, χωρίς διαχωρισμούς σε «ημέτερους» και «αντιπάλους», κοιτάζουμε όλους στα μάτια και δεσμευόμαστε ότι θα εργαστούμε σκληρά για να αλλάξει η εικόνα στον Δήμο.

Στόχος μας είναι να κάνουμε την Λυκόβρυση και την Πεύκη μια όμορφη, ασφαλή και προσβάσιμη πόλη, όπου κάτοικοι και επισκέπτες θα απολαμβάνουν να την επισκέπτονται, να ζουν και να εργάζονται. Δεν χρειαζόμαστε να… μεταμφιεστούμε σε κάτι που δεν είμαστε για να το πετύχουμε. Έχουμε όραμα, σχέδιο και δεν σταματούμε να εργαζόμαστε καθημερινά για να το πετύχουμε.

 Καλά Κούλουμα σε όλους!

* H Μαρία Μαρήλια Νικολαΐδου είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet