Δήμος Μπροστά+: Δυναμική παρουσία στο Φεστιβάλ Παιδιού
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Δήμος Μπροστά+: Δυναμική παρουσία στο Φεστιβάλ Παιδιού

Το Φεστιβάλ Παιδιού είναι ένας αγαπημένος θεσμός της πόλης μας, ο οποίος εδώ και τέσσερις δεκαετίες γεμίζει χαρά τους μικρούς μας φίλους. Είναι μια γιορτή, στην οποία όλοι γινόμαστε παιδιά και ονειρευόμαστε ένα καλύτερο μέλλον.

Έπειτα από σημαντική απουσία χρόνων, εξαιτίας της πανδημίας, το Άλσος Βαρβαρέσου γέμισε και πάλι όμορφες, παιδικές φωνές και δράσεις για μικρούς και μεγάλους, επαναφέροντας το Φεστιβάλ – ορόσημο για την πόλη μας.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, μαζί με στελέχη και υποψηφίους της παράταξης «δήμος Μπροστά+», βρέθηκαν στο χώρο του Φεστιβάλ, παρακολούθησαν τις ενδιαφέρουσες δράσεις που παρουσίασαν οι φορείς της πόλης, ενώ είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν μαζί με τους μικρούς φίλους της πόλης μας.

Παρόντες ήταν οι Σοφία Γουναροπούλου, Φανή Γραμμένου, Βασίλης Γρυλλής, Νίκη Δούκα, Μάριος Ζουμπουλίδης, Γιάννης Καλαμπαλίκης, Χαράλαμπος Καρανάσος, Κυριάκος Κατσόγιαννος, Αθανασία Κωστάκου, Βασιλική Μαντζαβέλα, Κώστας Μπελεχρής, Παναγιώτης Μπόλλας, Μαρήλια Νικολαΐδου, Κώστας Ξανθόπουλος, Νίκος Σαουλίδης, Γιώργος Στιβαχτής, Κώστας Σωτηρίου, Δημήτρης Τριανταφύλλου.

Αμέσως μετά, ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης δήλωσε:

«Τα παιδιά μας είναι πάντα η πρώτη και απόλυτη προτεραιότητα μας. Το Φεστιβάλ Παιδιού έχει μεγαλώσει γενιές δημοτών μας και αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές γιορτές της πόλης μας. Τιμάμε και στηρίζουμε με την παρουσία μας κάθε προσπάθεια που διατηρεί τον ιστορικό αυτό θεσμό. Χρέος μας να τον θωρακίσουμε, να τον ενισχύσουμε και να τον δυναμώσουμε ακόμα περισσότερο. Είμαστε ανοικτοί σε προτάσεις και συνεργασία και θα αξιοποιήσουμε κάθε καλή ιδέα προς αυτήν την κατεύθυνση. Γιατί το να βλέπουμε τα παιδιά μας να χαμογελούν, είναι η αποστολή μας και, ταυτόχρονα, η μεγαλύτερη ανταμοιβή».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet