Δήμος Μπροστά+: Κάθε γειτονιά φωτισμένη, καθαρή και ασφαλής!
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Δήμος Μπροστά+: Κάθε γειτονιά φωτισμένη, καθαρή και ασφαλής!

Την απομόνωση και εγκατάλειψη δύο ακόμα γειτονιών της πόλης είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν ο υποψήφιος Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης και στελέχη της παράταξης «δήμος Μπροστά+», συνεχίζοντας αδιάκοπα τις επαφές με την κοινωνία της πόλης προκειμένου να ακουστούν και να καταγραφούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες.

Αυτή τη φορά, επισκεφθήκαμε το Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου, τις γειτονιές στις συμβολές των οδών Λάμπρου Κατσώνη & Κρήτης στη Λυκόβρυση και Δαβάκη & Εθνικής Αντιστάσεως στην Πεύκη, όπου διαπιστώσαμε τον τρόπο που αντιμετωπίζονται οι πολίτες από την απερχόμενη δημοτική Αρχή.

Όπως συμβαίνει σχεδόν στο σύνολο της πόλης, η καθαριότητα είναι σχεδόν άγνωστη, ενώ ο οδοφωτισμός είναι παντελώς ελλιπής, με το αίσθημα ανασφάλειας στους πολίτες να είναι έντονο. Αυτά είναι τα σχεδόν μόνιμα αιτήματα που δεχόμαστε σε κάθε γειτονιά και αποτελούν ζητήματα που οφείλουμε να τεθούν σε απόλυτη προτεραιότητα. Μέριμνά μας θα πρέπει οι δημότες κάθε γειτονιάς να την βλέπουν φωτισμένη, καθαρή και ασφαλή.  Είναι το ελάχιστο που τους οφείλει κάθε διοίκηση που διαθέτει το ελάχιστο αίσθημα της ευθύνης που αναλαμβάνει.

Παρόντες στον πανηγυρικό Εσπερινό της Αγίας Βαρβάρας

Το Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου ο υποψήφιος Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης και στελέχη της παράταξης παρακολούθησαν τον πανηγυρικό Εσπερινό και την περιφορά της εικόνας της Αγίας Βαρβάρας στην Πεύκη, όπου ευχήθηκαν η Χάρη της να δώσει φώτιση και το παράδειγμα της πίστης και της αντοχής της στα μαρτύρια που υπέστη να είναι οδηγός για όλους, στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet