Δήμος Μπροστά+: Καθημερινά εκεί που χτυπά η καρδιά της πόλης
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Δήμος Μπροστά+: Καθημερινά εκεί που χτυπά η καρδιά της πόλης

Συνεχίζοντας την σταθερή επιλογή μας, από την πρώτη μέρα της ίδρυσης της παράταξής μας, να είμαστε καθημερινά εκεί που χτυπά ο παλμός της πόλης, έτσι και σήμερα, Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2023, βρεθήκαμε στις λαϊκές της Πεύκης και της Λυκόβρυσης, όπου για μια ακόμα φορά είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε τα προβλήματα των πολιτών.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μάριος Ψυχάλης και τα μέλη της παράταξης «δήμος Μπροστά+», Παναγιώτης Αγγελικόπουλος, Φανή Γραμμένου, Βασίλης Γρυλλής, Μαρία Κουρή, Μαρήλια Νικολαιδου και Γιάννης Σκεύης συζήτησαν με δημότες, κατέγραψαν τις ανάγκες και τα προβλήματά τους και πρότειναν λύσεις για την βελτίωση της καθημερινότητας τους.

Αμέσως μετά, ο υποψήφιος Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μάριος Ψυχάλης δήλωσε:

«Συνεχίζουμε να βρισκόμαστε καθημερινά κοντά στους πολίτες, να ακούμε και να προετοιμαζόμαστε για όσα οφείλουμε να αλλάξουμε για την πόλη. Είναι πολύ σημαντικό ότι εισπράττουμε την εμπιστοσύνη των δημοτών ότι μπορούμε να φέρουμε την αλλαγή που έχει ανάγκη ο Δήμος μας. Δεν επαναπαυόμαστε, δεν σταματάμε. Με καθαρά πρόσωπα, με αξιοπιστία, με όρεξη για σκληρή δουλειά. Δεν θα κουραστούμε να επαναλαμβάνουμε πως αντίπαλός μας είναι μόνο τα προβλήματα της καθημερινότητας. Όπως επίσης, δεν θα πάψουμε να δείχνουμε την αποφασιστικότητά μας να τα αντιμετωπίσουμε».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet