Δήμος Μπροστά+: Κούλουμα με χαμόγελα και ευχές!
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Δήμος Μπροστά+: Κούλουμα με χαμόγελα και ευχές!

Με χαμόγελο, αισιοδοξία και ευχές για καλή Σαρακοστή, γιορτάσαμε και φέτος τα Κούλουμα στην γιορτή που ετοίμασε το ΠΕΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη» στο Ηλιακό χωριό την καθαρά Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης και στελέχη της παράταξης «δήμος μπροστά+», διασκέδασαν μαζί με τους δημότες και ευχήθηκαν υγεία και χαρά σε όλους και τις οικογένειές τους. Παρόντες ήταν τα μέλη Παναγιώτης Αγγελικόπουλος, Μαρία Αθανασοπούλου, Εμμανουέλα Γεωργακοπούλου, Νίκος Γιαννόπουλος, Σοφία Γουναροπούλου, Γιάννης Καλαμπαλίκης, Αθανασία Κωστάκου, Ελένη Μανδαμαδιώτου, Βασιλική Ματζαβέλα, Κώστας Μπελεχρής, Παναγιώτης Μπόλλας, Μαρήλια Νικολαϊδου, Γιώργος Ντούσκας, Θεοχάρης Ροκάς, Σπυριδούλα Σίννη, Γιώργος Στιβαχτής και Δημήτρης Τριανταφύλλου

Αμέσως μετά, ο υποψήφιος Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, δήλωσε:

«Τα Κούλουμα είναι πάντα μια από τις πιο όμορφες, παραδοσιακές γιορτές, όπου όλοι συμμετέχουμε με μεγάλη χαρά. Με τη σημερινή γιορτή ολοκληρώνεται η αποκριάτικη περίοδος και μπαίνουμε στην περίοδο της νηστείας έως το Πάσχα. Για εμάς το σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται να νηστέψουμε σε αγάπη και διάθεση για δουλειά. Εύχομαι σε όλους τους δημότες υγεία, να είναι όλοι μονιασμένοι και αγαπημένοι και να μπορούμε να απολαμβάνουμε πάντα αυτές τις γιορτές. Καλή Σαρακοστή σε όλους!».

Γραφείο Τύπου δημοτικής παράταξης Δήμος Μπροστά+.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet