Δήμος Μπροστά+: Ναι στη δημιουργία Κέντρου Αθλητισμού και Πολιτισμού στην Πεύκη
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Δήμος Μπροστά+: Ναι στη δημιουργία Κέντρου Αθλητισμού και Πολιτισμού στην Πεύκη

Η δημοτική παράταξη «Δήμος Μπροστά+» είναι εκείνη που ανέδειξε πρώτη την κακοδιοίκηση της δημοτικής περιουσίας, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την περίπτωση του δημοτικού ακινήτου, στο οποίο στεγαζόταν επιχείρηση εστίασης δίπλα από το Δημαρχείο Λυκόβρυσης-Πεύκης. Η εν λόγω επιχείρηση έπαυσε πρόσφατα να λειτουργεί, αφήνοντας στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης οφειλές που ξεπερνούν το μισό εκατομμύριο ευρώ. Η κακοδιαχείριση της Διοίκησης του Δήμου, η οποία δεν εισέπραξε ποτέ να ενοίκια για την επιχείρηση, καθώς επίσης και η απουσία αυτόνομου μετρητή ΔΕΗ, με αποτέλεσμα να χρεώνεται ο Δήμος την κατανάλωση ρεύματος της συγκεκριμένης επιχείρησης, επιφέρουν ευθύνες, οι οποίες σύντομα θα αποδοθούν από τα αρμόδια ελεγκτικά όργανα.

Ωστόσο, τόσο η σημερινή Δημοτική Αρχή όσο και η νέα Δημοτική Αρχή που θα την αντικαταστήσει από την 1η Ιανουαρίου του 2024, οφείλει να μην επιτρέψει την περαιτέρω παρακμή και απαξίωση της δημοτικής περιουσίας. Για τον λόγο αυτό, η δημοτική παράταξη «Δήμος Μπροστά+» προτείνει την δημιουργία «Κέντρου Αθλητισμού και Πολιτισμού» στο εν λόγω δημοτικό ακίνητο. Συγκεκριμένα προτείνουμε, αντί της δημιουργίας μιας ακόμη καφετέριας δίπλα από το Δημαρχείο Λυκόβρυσης-Πεύκης, τη δημιουργία ενός Κέντρου Πολιτισμού και Αθλητισμού με στεγασμένες, αλλά και υπαίθριες εγκαταστάσεις.

Δεδομένου του υπάρχοντος κορεσμού επιχειρήσεων εστίασης και καφέ στον Δήμο μας και της έλλειψης κοινόκτητων και κοινόχρηστων αθλητικών και πολιτιστικών εγκαταστάσεων, στόχος μας είναι η δημιουργία μιας ολοκληρωμένης εγκατάστασης, η οποία θα στεγάζει πολιτιστικές και αθλητικές δομές, αξιοποιώντας παράλληλα τον υπαίθριο χώρο που ανήκει στο ακίνητο. Παράλληλα προτείνουμε τη δημιουργία χώρου στάθμευσης στην αδόμητη επιφάνεια πίσω από την πισίνα της Πεύκης.

Η δημοτική παράταξη «Δήμος Μπροστά+» δεσμεύεται ότι θα αξιοποιήσει την δημοτική περιουσία προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και, κυρίως, των κατοίκων που θέλουν να αθληθούν, να ψυχαγωγηθούν και να επενδύσουν στον πολιτισμό και την ποιότητα ζωής.

Ιορδάνης Βογιατζόγλου, δημοτικός σύμβουλος, μέλος της παράταξης Δήμος Μπροστά+

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet