Δήμος Μπροστά+: Να τοποθετηθεί άμεσα φωτεινός σηματοδότης στη συμβολή της οδού Λ. Καραγιάννη με τη Λ. Αμαρουσίου
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Δήμος Μπροστά+: Να τοποθετηθεί άμεσα φωτεινός σηματοδότης στη συμβολή της οδού Λ. Καραγιάννη με τη Λ. Αμαρουσίου

Η ασφάλεια των δημοτών, πεζών και οδηγών είναι πάντα αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα. Η άμεση λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση των κυκλοφοριακών ζητημάτων που εγκυμονούν κινδύνους για την ασφάλεια των διερχόμενων, είναι κάτι περισσότερο από απαραίτητη.

Την Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2023, γίναμε μάρτυρες ενός ακόμα τροχαίου ατυχήματος, που συνέβη έξω από γνωστή υπεραγορά «Super Market Σκλαβενίτης» της Πεύκης στο σημείο όπου η οδός Λέλας Καραγιάννη συναντά την Λ. Αμαρουσίου. Το σημείο είναι γνωστό για την αυξημένη κίνηση οχημάτων, καθώς και τον υψηλό βαθμό επικινδυνότητας, λόγω της ελλιπούς σηματοδότησης.

Είναι άμεση ανάγκη να τοποθετηθεί σήμανση φωτεινού σηματοδότη για την ρύθμιση της κυκλοφορίας στο σημείο. Αυτή τη φορά σταθήκαμε τυχεροί. Οποιαδήποτε μέρα αδράνειας, όμως, μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρούς ή και θανάσιμους τραυματισμούς. Δεν θέτουμε σε κίνδυνο την ασφάλεια και τη ζωή των πολιτών. Αντίθετα, οφείλουμε να τις προστατέψουμε με άμεσες, δραστικές λύσεις. Προτείνουμε την διενέργεια κυκλοφοριακής μελέτης και την δημιουργία δικτύου παλλόμενων φαναριών και φωτεινής σήμανσης που να ρυθμίζουν την κυκλοφορία.

Εμμανουέλα Γεωργακοπούλου, μέλος παράταξης Δήμος Μπροστά+.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet